Anahtar Kelimeler: Sezona Sığmayan Sevgi Basketbol

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol A Takımımız, sezon başından beri Manisa'da basketbolu daha büyük kitlelere sevdirmek ve izleyici sayısını arttırmak için gerçekleştirdiği okul ziyaretlerini online platforma taşıdı. Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak, İdari Menajerimiz İlhan Özsarı ve takım kaptanımız Cenk Şekeroğlu, video konferans uygulaması üzerinden yapılan yaklaşık 1 saatlik toplantıda Hedef Basketbol Spor Kulübü öğrencileri ile bir araya geldiler ve basketbolun gündemine dair konular hakkında çocuklara bilgiler aktardılar.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında liglerin mevcut haliyle tescil edilmesinin ardından 2019-2020 sezonu geçtiğimiz haftalarda sona erdirildi. Liglere son verilmesine rağmen Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, basketbol sporunun şehirde yaygınlaşması ve popülerliğinin artması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, takımımızın sezon başından beri süregelen okul buluşmaları da koronavirüs nedeniyle online platforma taşındı. Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak, İdari Menajerimiz İlhan Özsarı ve takım kaptanımız Cenk Şekeroğlu, video konferans uygulaması üzerinden Hedef Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Eryoldaş ve 7-12 yaş grubundan 30 sporcu ile bir araya geldi. Sporcu ailelerinin de katıldığı toplantı bir saat sürdü.

Sporcunun Gelişimi Konuşuldu

Sporcuların fiziksel ve zihinsel gelişiminin sağlanması  için gerekli olan koşulların anlatıldığı video konferans toplantısında, 7-12 yaş aralığındaki çocukların kelime dağarcığına uygun  sözcükler seçildi. Küçük sporculara doğru beslenme, uyku düzeni, su içmenin önemi ve eğitim hayatı ile spor hayatının birlikte sürdürülerek alınabilecek olumlu sonuçlar anlatıldı.

Ceyhun Cabadak'tan Ödüllü Soru

Küçük sporcular ve teknik ekibimizin toplantısı esnasında Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak'tan ödüllü bir soru yöneltildi. Takım Kaptanımız Cenk Şekeroğlu'nun sezon içerisindeki sayı ortalamasının tahmin edilmesini isteyen Cabadak'a doğru yanıtı küçük sporcu Emre Akpınar vererek, kaptanımızın imzalı formasını kazandı.

Okul Ziyaretleri Yeni Sezonda Devam Etmeli

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un basketbola büyük emekleri olduğunu ve bu emeklerin 2020-2021 sezonu sonunda Süper Lige çıkarak taçlandırılacağına inandığını ifade eden küçük sporcular ve aileleri, gelecek sezonda da okul buluşmalarının devam etmesini istediler. Hedef Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Eryoldaş, öğrencilerinin gelişimi noktasında kendilerine destek veren ve bu toplantıyı düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor heyetine teşekkür etti.

 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.05.2020 16:49:00 0

Tarih: 25.05.2020 16:49

Haberi Sesli Oku