MANİSA - AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Manisa spor basınının sevilen ismi Bülent Dal´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Dal´ın herkesimden yaşamı boyunca takdir toplayan sevilen bir şahsiyet olduğunu kaydeden ve Manisalıların Bülent Dal´ı unutmayacağını, anmaya devam edeceğini inandığını kaydeden Özdağ üzüntülerini dile getirerek acılı ailenin maddi manevi yanında olduğunu belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat eden Manisa spor basınının sevilen ismi Bülent Dal´ın ailesini taziye ziyaretinde bulunan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Dal ailesinin acısını paylaştı. İnsan hayatının iki ezan arası kadar çok kısa olduğunu kaydeden Özdağ, ?Hayat iki ezan arası kısamı kısa. Biri kulağına okunan doğduğunda, diğeri ölümünde verilen sala. Bu iki ezan vakti arasında gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere. Merhum Bülent Dal kardeşimiz her programıma katılmaya özen gösteren sevgi dolu, herkesle ve kendisiyle barışık obir kardeşimiz olarak gök kubbede hoş bir seda bırakan beyefendi bir şahsiyetti. Kendisine Allah´tan rahmet, Ailesine ve yakınlarına sabır, başsağlığı diliyorum? dedi.

HUKUKUN VE DEMOKRASİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ TARTIŞILMAZ

Gerçekleşen ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Özdağ, ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti; demokrasiyi, gelir dağılımını, hukukun üstünlüğünü ne kadar içselleştirirse, terörle terörist faaliyetleri çok rahat baş edebiliriz. Türkiye´yi kim yönetiyorsa herkes hukukun, demokrasinin üstünlüğüne inanacak. Demokrasi, başka fikirleri tahammül etme sisteminin adıdır. Adalet perisinin gözleri kapalı olacak. Ama adalet perisinin gözleri bazen nurcu, bazen solcu, bazen PKK´lı olursa, bazen Türk, bazen Kürt olursa olmaz. Adalet perisi herkesin içinde bulunduğu yer demektir. Aynen üniversiteler gibi. Üniversitelerde herkesin bulunduğu yer demektir. Devlet daireleri de herkesin bulunduğu yer olacak. Öyle olmazsa orada denetim mekanizması ve hukuk çalışmaz? diye konuştu.

BEN SİYASETİ ADAM GİBİ YAPIYORUM

siyaset yaparken ayrımsız siyaset yaptığını kaydeden Özdağ Milletvekilliği boyunca en büyük şanslarından birisinin de Danışmanları olduğunu belirtti. Özdağ sözlerine şöyle devam etti, ?Milletvekilliğim süresince günde en az 200-300 telefon görüşmesi yaptım, halen de yapmaya devam ediyorum. Bir yandan tavan, bir yandan taban siyaseti yapıyorum, Çok önemli komisyonlarda görev aldım, Başkanlık, Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum. Manisa´da gitmedik köy bırakmadım. Her muhtarı her yatırımı takip ettim, halen etmeye devam ediyorum. Ben siyaseti adam gibi yaptım. Elimi kirli etmedim. Bireysel ayıplarım olabilir, kulum.Sayın Muhsin Yazıcıoğlu´nun döneminde Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısıydım, Ülkücüyüm. Hapishaneler gördüm, bedel ödedim, istikbalimi verdim, sağlığımı verdim, ama aynı zamanda AK Parti genel başkan yardımcılığı, 3 dönem milletvekilliği yaptım, bütün şehir beni tanıyor. Sırrı Sakık´ın benimle ilgili ilginç bir tespiti vardı: "Ülkücüsünüz, Türksünüz ama bizim Kürtler sana ?baba´ diyorlar."... Ben, "Vatandaşıma ayrımsız çalıştığım için onlar bana baba diyorlar" dedim. ben herkese hizmet ettim, hizmetimi yaparken de şu partili bu partili demedim. Evet AK Parti´den seçilmiştim ama ben Manisalıların milletvekiliyim diyerek her telefonu açtım. Gece bir buçukta kızımız kaçtı diyenlerin kızını bulmak için kendimizi görevli atfettik. Hz.i Ömer´in dediği gibi, Fırat´ın kenarında koyun kaybolsa bizden sorarlar diyerek ben o şehrin Ömer´i olmaya çalıştım.?

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ayrıca Manisa programı kapsamında Şehzadeler Belediyesi personeli Abdülkadir Ilgaz ve Nur Sarkın´ın Evliliğe giden yolda ilk adımları nişan merasimlerine iştirak ederek genç çifte mutluluklar diledi.



Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 16.03.2019 09:08:34 587 0

Tarih: 16.03.2019 09:08

Haberi Sesli Oku