MANİSA - AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ CIA´nın kendi çıkarları doğrultusunda FETÖ´yü kullandığını, bu yapı içerisindeki kişilerinde bilerek ya da bilmeyerek CIA´ya ajanlığı yaptığını belirtti.

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen´ın 1999 yılında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ABD´ye kaçmasının ardında CIA´nin parmağı olduğunu kaydeden AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?Hiçbir devlet bu kadar gönüllü ajan bulamazdı. Bir adamı satın aldılar ve bir adamla birlikte bir kitleyi de kendi kirli emellerine alet ettiler? dedi.

İSLAM HÜR AKLI EMREDER

İslam´ın hür aklı emrettiğini ifade eden Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, ?Bütün tarikatlar da da bir akıl vardır. ?Şeyhimin yaptığında hikmet vardır? diye aklını yitirmiş kişilerin peşinde koşarak ateşe atılmak, veya birileri tarafından satın alınmış kişilerin peşinden koşarak ateşe atılmak yoktur. Bir gün Emir Külal bir çizgi çizer, ?ikinci emre kadar buraya geçmeyin? der talebelerine. Şah-ı Nakşibent gelir, Bahattindir adı, 17 yaşındadır, ?çizgiyi geçme derler? ama o geçer. ?Ne iyi ettin de geldin Bahattin, şimdi seninle beni bu batıl çizgi mi ayıracaktı? der. İslam´da akıl çok önemlidir. Allahu Teala Kuran´da ?akletmez misiniz? diye belki onlarca yerde söylüyor. Bugün Türkiye´de herkesin her konuyu irdelemesi gerektiğini düşünüyorum. Son peygamber Hz. Muhammed olduğu halde ?Ben Peygamberim? diyen kişiler ve aklını ona kiraya veren kişiler var bugün. Müslümanların çok ciddi şekilde bilgi ile tanışmaları gerekiyor. Bilgi kimdeyse dünyanın efendisi olur. Kim aklediyorsa dünyanın efendisi onlardır.?

TÜRKİYE´NİN PAYENDE OLMASINI İSTEDİLER

FETÖ´nün Dünya´nın en tehlikeli örgütü olduğunu ve CIA´nın bu örgütü kullandığını kaydeden Özdağ, ?Bu yapının arkasında CIA var. Başka ülkelerin ajanları var. Ve bu örgüt gardrop usulü çalışıyor. Bu örgüte geçmişte iyi niyetlerle bağlanmış kişilerde mevcut. Bu kişiler ?Allah demiş ama o Deccal çıkmış? Adeta akıllarını kiraya vererek ?Peygamber demişler şeytan çıkmış? Bu kişilerin özeleştiri yapması lazım. Sadece bunların değil herkesin özeleştiri yapması gerekiyor. Eleştiri herkesin yapacağı özeleştiri erdemli insanların yapacağı bir iştir. Eleştiri kolaydır, bir bedeli yoktur ama özeleştirinin bir bedeli vardır. Bu yapının ?niye darbe´, ?niye yalan´, ?niye takiyye´, ?neden sahte emeklilik´, ?neden Amerika´, ?neden Türkiye´ye gelmemek´ , ?neden soruları çalmak, neden hırsızlık´ sorusunu sorması lazım. İslam´ın istemediği, Peygamberimizin yapmadığı her fiilin burada olduğunu görmeleri gerekiyor. Ama bakıyorsunuz burada; yalan, hırsızlık, takiyye, haram, kendini saklama var. Bir kısmı dindar, iyi niyetle sarılmışlar, bir tarafta ise bunu ticarete bulaştıran, bundan rant elde etmek isteyenler, bir kısmı ajanlık yapanlar bir kısmı Türkiye´yi ele geçirmek isteyenler, bir kısım hırslarıyla kinlerinin kurbanı olanı olan, din ile hırsın bir arada olamayacağını bilemeyecek kadar ahmaklaşan gruplar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu söylerken, ben de şöyle söylemiştim: Washington´dan bir uçak kalkacak, İstanbul´a inecek, güya Osmanlı´nın devamı halife olarak inecek. Ve Türkiye´de sistemi değiştirecekti ama değiştirirken de Türkiye´nin egemen güçlere tamamen payende olmasını sağlayacaklardı ve kazanımlarımızı kaybettireceklerdi? dedi.

ESAS DARBE 17/25 ARALIK´TIR

Türkiye´de ne zaman ekonomik olarak faizler ve enflasyon aşağı çekilip kalkınma hızı yükseldiyse birileri tarafından darbe girişiminde bulunulduğunu ya da yapıldığını belirten AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26 Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?17/25´te Türkiye, en düşük faiz ve enflasyon oranları yakalamıştır, kalkınma hızı çok yüksektir ve darbedir, 15 Temmuz´da onun devamıdır. Esas darbe 17/25 Aralık´tır. Esas darbe 15 Temmuz değildir. 15 Temmuz son bir hamledir, harakiridir. 17/25´teki dik duruş, Recep Tayyip Erdoğan´ın, siyaset kurumunun, bürokrasinin dik duruşuydu. 15 Temmuz´da ise çok yönlü bir direniş vardı medyası, siyaset kurumu, askeri, polisi, milleti. Eğer 17/25 Aralık´ta yenilseydik 15 Temmuz o gün olmuştu. Egemen güçler Türkiye´yi ipotek altına alacaklardı. Şimdi de ekonomik krizle ipotek altına almak istedikleri gibi burada siyaset kurumunun da çok akıllı davranması gerekir? diye konuştu.



Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.10.2018 09:10:05 454 0

Tarih: 08.10.2018 09:10

Haberi Sesli Oku