Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELERİN - STRATEJİK PLANI

MANİSA - Şehzadeler Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı,  Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında Kültür Sitesi Meclis Salonu’nda yapıldı. 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Şehzadeler Belediyesi’nin 2020-2024 Yılı Stratejik Planı kabul edildi. 

Şehzadeler Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Kültür Sitesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü açılacak yeni eğitim öğretim yılı için eğitim camiasına tebrik ve başarı dileklerini iletti. Başkan Çelik “2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. İlçemizde yaklaşık 26 bin öğrencimiz ders başı yapacak. Eğitim camiamızın yeni eğitim - öğretim yılını tebrik ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz.  Bu bağlamda görevlerimiz arasında olmamasına rağmen, ilçemizdeki bütün okullarımızı destekliyoruz. Bir önceki dönemimizde sıfırdan üç okul yapılabilecek bir bütçeyi okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi için harcadık. Görev süremiz boyunca bütçemiz el verdiğince de bu desteklerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda yeni eğitim döneminde hizmete açılacak Karaağaçlı İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemesini de yapıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

KURTULUŞUMUZUN  97. YILINI KUTLADI

8 Eylül Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’na da değinen Başkan Çelik “8 Eylül 2019 Pazar günü Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı’nı hep birlikte kutlayacağız. Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü içtenlikle kutlarım. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşerilerimi, güvenlik güçlerimizi ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı sevgiyle selamlıyorum.” dedi. 

YAZ KURSLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

1-7 Eylül tarihlerinde kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle de Zabıta Teşkilatlarını da kutlayana Başkan Çelik daha sonra meclis üyelerine Şehzadeler Belediyesi’nin yaz döneminde gerçekleştirdiği kurslarla ilgili bilgi verdi. Başkan Çelik şöyle konuştu; Eğitim hizmetlerimiz kapsamında bu yıl açtığımız satranç, bağlama ve Kuran Kursu gibi yaz kurslarımızdan 110 öğrencimiz; Yaz Spor Okullarımızdan ise (Uzakdoğu Sporları) 210 öğrencimiz yararlandı. Bir üst sınıfa hazırlık amacıyla açtığımız kurslarımızda ise 6. ve 7. sınıfa giden 310 öğrencimiz eğitim aldı. 139 öğrencimiz de bu ay başlayacak ve Mayıs ayında son bulacak LGS hazırlık kursundan yararlanacak.  Öğrencilerimiz,  kurs süresince iki grup halinde Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, İngilizce, Din Kültürü ve İnkılap dersleri görecek.”  

STRATEJİK PLAN ONAYLANDI

Başkan Çelik’in konuşmasının ardından meclis gündeminde yer alan 11 maddenin görüşülmesine geçildi. Toplantıda, Şehzadeler Belediyesi’nin 2020-2024 Yılı Stratejik Planı da kabul edildi.  Pek çok belediyenin büyük bütçeler ile başka kurumlara yaptırdığı Stratejik Planın,  Şehzadeler Belediyesi’nde kendi personelleri tarafından hazırlanmış olması ise meclis üyelerinden övgü aldı. Bir sonraki meclis toplantısının 4 Ekim Cuma günü saat 17:00’da yapılmasına karar verildi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.09.2019 13:02:00 0

Tarih: 07.09.2019 13:02

Haberi Sesli Oku