ŞHZADELER - Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında 10 Bin vatandaşın faydalanacağı iş birliği protokolü imzalandı. Eğitimin hayat boyu devam ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ?İşbirliği protokolü çerçevesinde meslek edindirme kurslarını yaygınlaştıracağız? dedi.

Eğitime her alanda destek veren Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile yeni bir protokole daha imza attı. Şehzadeler Belediyesinde düzenlenen protokol imza törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş katıldı. Şehzadeler Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yeni imzaladığı protokol çerçevesinde 2017 yılında 10 bin vatandaşın meslek edindirme kurslarından faydalanmasını sağlayacak. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 3 bine yakın meslek kursunun bulunduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ?Şehzadeler Belediyemiz, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüz arasında yine hayırlı ve güzel bir protokole imza atıyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz ´de 3 bine yakın farklı mesleki ve teknik alanlarda kurslar açılıyor. Bizde göreve geldiğimizden beri halk eğitim merkezimiz ile birlikte sayısız kurslar düzenledik ve müşterek çalışmalar yaptık. Çünkü eğitim hayat boyu devam ediyor. Bu noktada insana yapılan yatırımı, eğitimi önemsediğimiz için müşterek olarak güzel projelere imza atıyoruz. Böylesine güzel projelerin hayata geçmesinde bize her zaman destek olan değerli Şehzadeler Kaymakamımıza, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Bu protokol çerçevesinde hedefimiz bu yıl içerisinde yaklaşık 10 bin vatandaşımıza kurslar vermek. Yine geçtiğimiz yıl yaptığımız protokol çerçevesinde devam eden 20 tane kurs devam ediyor. İşbirliği çerçevesinde yapmış olduğumuz bu kurslarımızı yaygınlaştıracağız. Yeni açacağımız gençlik Merkezinde halkımızın talebine göre değişik kurslar açacağız. Bu projemizin kapsamında hedefimiz Şehzadeler´de yaşayan 10 bin kişiyi bu kurslardan faydalandırmaktır? dedi.

?ŞEHZADELER BELEDİYESİ´NİN HER OKULUMUZDA İMZASI VAR?

Şehzadeler Belediyesinin eğitme her alanda büyük destekler sağladığını ifade eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ?Öncelikle eğitime vermiş olduğu büyük katkıdan dolayı değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik´e çok teşekkür ediyorum. Şehzadelerimizde 66 ten okulumuz var bu okullarımızın tümünde Şehzadeler Belediyemizin imzası var. Biz fiziki anlamda zorlandığımız noktalarda Sayın Başkanımızı devamlı yanımızda görüyoruz. Milli Eğitim olarak bizde eğitimsel anlamda daha geniş bir alanda, daha büyük çalışmalara imza atacağız? dedi.



Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 15.12.2016 16:45:34 313 0

Tarih: 15.12.2016 16:45

Haberi Sesli Oku