Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELERDE FASIL- KADINLAR SAHNE

MANİSA - Şehzadeler Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği konserde sahne alan Fasıl-ı Jazz Grubu, vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayan Şehzadeler Belediyesi, geleneksel halk müziği ve türkülerini kendilerine has yorumlayan Fasıl-ı Jazz Grubunu Manisalılar ile buluşturdu. Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte doğunun sesini batının nefesiyle birleştiren etnik müzik ile jazz müzik öğelerini sentezleyen Fasıl-ı Jazz,  sahnede harika bir performans sergileyerek, dinleyicileri adeta büyüledi. 

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan gecede MER Kolejinde düzenlenen İstiklal Marşı’nın En Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan 8 yaşındaki Elif Sare Göktekin sahne alarak,  İstiklal Marşı performansını sergiledi.  Daha sonra sahne alan Fasıl-ı Jazz Grubu slov ve hareketli parçalarını Manisalılar için seslendirdi.

Konser programının ardından Fasıl-ı Jazz ekibine muhteşem performansları için teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler  davetlilere hitaben şöyle konuştu; “Bizleri bu akşam yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başımızın tacı kadınlarımız, eli öpülesi annelerimiz Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz.  Şehzadeler Belediyesi olarak bu akşam bu konseri sizlere hediye ediyoruz. Bizlere muhteşem bir performans sergileyen Fasıl-ı Jazz Grubuna da en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Bu performanslarının hiç eksilmemesi adına kendilerine Manisa’mızın dualı ve şifalı Mesir Macununu takdim etmek istiyorum” Grubun solisti Gökçe Tekelioğlu da kendilerine Manisalılar ile buluşma imkanı tanıyan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Etkinliğe Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

FASIL-I JAZZ GRUBU

Fasıl-ı Jazz Grubu, Orkun ve Orçun Tekelioğlu ikiz kardeşlerin vokalde Gökçe Tekelioğlu ile bir araya gelerek inerek 2017 yılında kuruldu. Geleneksel halk müziğini ve türküleri kendine has yorumlamalarıyla dikkat çeken Fasıl-ı Jazz grubu, ezgilerimizi dünya normlarında sahneleyen güçlü bir proje. İlk albümleri “Volume 1”i 2018 yılında yayınladı. Daha sonra yayınladıkları “Sen Bir Aysın” adlı single dinleyiciler tarafından beğenilenler arasında yerini aldı.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.03.2022 08:33:00 476 0

Tarih: 12.03.2022 08:33

Haberi Sesli Oku