SARUHANLI - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından okullar başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları önünde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan güvenlik nöbeti kapsamında Saruhanlı’da da düzenlenen etkinlikle farkındalık oluşturuldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından okullar başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları önünde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan güvenlik nöbeti kapsamında Saruhanlı ‘da da  düzenlenen etkinlikle farkındalık oluşturuldu.

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla Türkiye genelinde 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tuttu.

Saruhanlı’da eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Ziraat Bankası önünde tören düzenlendi. Programdan önce öğrencilere hitap eden Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, “Amacımız trafik içerisinde önceliğin yayaların olduğunu vurgulamak. Bu tür uygulamalarla yaya geçitlerinin önemini vurguluyoruz. Bugün bu buradaki uygulamanın yanı sıra Saruhanlı'nın bir çok noktasında aynı uygulama gerçekleştiriliyor. Bütün kamu kurum ve kuruluşları olarak bu farkındalık için bugün buradayız” dedi.

Saruhanlı Ziraat Bankası önünde düzenlenen törene, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akol, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Coşkun Kökçe, ile öğrenciler katıldı.



ODA BAŞKANLARINDAN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

CUMHURİYET İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

Karaköy Av Yaban Hayatı ve Avcılık Derneği’nden Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı'da Minikler Sordu Başkan Ekrem Cıllı Yanıtladı

Saruhanlı'da vefat..

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE

Saruhanlı'da vefat...

Bir Dize Bir Ezgi – Şiir ve Müzik Buluşması Saruhanlı Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı eTwinning 2. Uygulamalı Çalıştayı Gerçekleştirildi

SARUHANLI YEDİ EYLÜL ORTAOKULU BADMİNTON YILDIZ KIZ TAKIMI MANİSA İL ŞAMPİYONU!

Başkan Cengiz'den Başkan Cıllı'ya ziyaret

Uykudaki eşinin boğazını keserek öldürmüştü! İlk ifadesi ortaya çıktı: Kanlı bıçağı yıkayıp bulaşıklığa koymuş

Saruhanlı’da Şehit Ailesine Vefa O Odada Duygusal Anlar

Manisa’da kan donduran olay! 83 yaşındaki cani koca eşini uyurken öldürdü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.10.2019 08:29:00 1347 0
Tarih: 04.10.2019 08:29 Güncelleme: 04.10.2019 08:29
Haberi Sesli Oku