SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ergün Aksoy, Saruhanlı ilçesine ziyarette bulunarak asfalt çalışmaları gerçekleştirilen mahallelerin muhtarları ile buluştu. Aksoy, asfalt çalışmalarını mahalle muhtarlarıyla birlikte incelerken, çalışmalardan memnuniyetlerini ifade eden muhtarlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti.

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde Gökçeköy-Mecidiye, Gökçeköy-Işıkköy-Seyitoba çevreyolu, Bedeller-Asaklar, Çavuşoğlu-Koldere, Seyitoba-Bahadır, Gökçeköy-Taşdibi ve Gümülceli ile Şehzadeler ilçesine bağlı Yeşilköy mahalleleri güzergahlarında asfalt çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ergün Aksoy da ilçeye ziyarette bulunarak yollarında asfalt çalışmaları yapılan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Daire Başkanı Ergün Aksoy Bedeller Mahalle Muhtarı Hüseyin Elver, Gümülceli Mahalle Muhtarı Murat Güleryüz, Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, Gökçeköy Mahalle Muhtarı Zafer Deşek, Taşdibi Mahalle Muhtarı Ali Çakal, Seyitoba Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya ve Şehzadeler ilçesi Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıklıoğlu'nu ziyaret etti. Aksoy'a incelemeleri esnasında MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, MHP Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gürdemir ve Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu da eşlik etti. Mahalle Muhtarları ile birlikte incelemelerde bulunan Daire Başkanı Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün selamlarını muhtarlara iletirken, Başkan Ergün’ün gönderdiği saati de takdim etti.

Muhtarlar Çalışmalardan Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen asfalt çalışmaları mahalle muhtarlarını da memnun etti. Çalışmaları anlatan Mahalle Muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.  

Bedeller Muhtarı Hüseyin Elver: Bedeller-Asaklar arasında kalan 1 kilometrelik mesafede olan bu yol daha önce toprak ve çamur halindeydi. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemizden. Gittik derdimizi anlattık onlar da kabul ettiler. Bu yol o bölgede oturan 2 hanemiz için ve tarımsal anlamda önemli. O bölgede kiraz bahçelerimize var. Bu anlamda da bize çok katkı sağlayacak. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan. Bizi büyük bir derttek kurtardı. Yıllardır bu yol bu haldeydi. Bu sene bu şekle getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay:  Önceden buralar çamurdu. Cengiz Başkanımız daha önce buraların altyapılarını yaptı. Akabinde 5 bin 800 metre bir yolumuzu yapmıştı. Koldere-Çavuşoğlu bağlantımızı da yaptı. Çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum.

Gümülceli Mahalle Muhtarı Murat Güleryüz: Cengiz Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Yeşilköy, Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı. Mahalle kısa olarak oradan Manisa'ya gidip gelmekte. Mahalle halkım orayı çok tercih etmekte. Ayrıca Turgutlu Gümülceli arasında da beton asfalt oldu. Cengiz Başkanıma orası için çok teşekkür ederim. Yollarımız daha önce perişandı. Şu anda süper oldu.

Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıklıoğlu: Bu yol Gümülceli, Koldere ve Saruhanlı bağlantılı yol. Köyümüzün ortasından geçen ana yolumuz. Ben başta Cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.

Gökçeköy Mahalle Muhtarı Zafer Deşek: Başta efsane başkanımıza bizlere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Taşdibi ile aramızı bağlayan yol Taşdibi, Çakmaklı, Kepenekli, Paşaköy ve Saruhanlı'ya bizi en yakın yerden ulaştıran yol. Benim yaşım 50, bu yol da aşağı yukarı 45 yıldır stabilize bir şekilde iki mahalle arasında kullanıldı. Cengiz Başkanımız sayesinde asfaltla buluştuk. İnşallah daha devamını bekliyoruz. Şahsım ve mahalle adına Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Taşdibi Mahalle Muhtarı Ali Çakal: Cengiz Bey'e verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu aramızdaki yolu daha önceden çamurdan geçemiyorduk. Yeni asfalt atıldı. İnsanlar daha kolay bir şekilde gelip gidiyorlar. Allah razı olsun. Mahallem adına Cengiz Başkana çok teşekkür ediyorum. Altyapımızı, üstyapımızı hepsini yaptı. Allah bin kere razı olsun.

Seyitoba Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya: Cengiz Başkanımıza bu yollardan dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemiz mermer ocağı bölgesi olduğu için yollarımız bayağı sıkıntılıydı. Allah razı olsun teşekkür ederim.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.10.2020 11:23:00 5746 0

Tarih: 23.10.2020 11:23

Haberi Sesli Oku