Anahtar Kelimeler: Saruhanlı ' Çocuk Kulübü Açıldı

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından çocuklar için inşa edilen "Selçuk Recep Terzi Çocuk Oyun Kulübü" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılışa Soyer'in yanı sıra Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP Manisa İl Başkan Semih Balaban, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saruhanlı Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan programda konuşan Başkan Bilgin, Saruhanlı Belediyesi olarak 2 yılda çok büyük yatırımlara imza attıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

"Çocuklarımız burada oyunlar oynayıp hoşça vakit geçirebilecek. Onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar bu ülkenin geleceğidir. Onlar bizim yarınlarımızdır. Yarınlarımızın aydınlık ve güçlü olması için, çocuklarımızı böylesi güzel ortamlarda yetiştirmeliyiz. Bizler bu tesisi inşa ederken, tesisin yapımına büyük katkılar sunan ve yaklaşık maliyetin üçte ikisini karşılayan İş Adamı Aziz Terzi’nin merhum babası Selçuk Recep Terzi’nin adını buraya verdik. Katkılarından dolayı Aziz Terzi'ye teşekkür ediyor, merhum babası Selçuk Recep Terzi'yi rahmetle yad ediyorum. Çocuk Oyun Kulübümüzün Saruhanlımız için hayırlı olmasını diliyorum"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise Saruhanlı'ya kazandırdığı eserden dolayı Başkan Bilgin'i kutladığını dile getirerek şöyle konuştu:

"Zeki başkanımı kutluyorum. Pandemi döneminde böyle bir tesise öncelik vermek ve bu eseri ortaya çıkartmak onun hayata nasıl baktığının göstergesidir. Çünkü yöneticiler kaynakları kullanırken tercihlerde bulunurlar. Kimi burada Gediz dururken, Gediz'i temizlemek dururken İstanbul'da bir kanal açmak için devletin, milletin kaynaklarını aktarmayı planlar. Kimisi, çocuklarımız geleceğe iyi yetişsinler bu günlerini mutlu geçirsinler diye elindeki kıt kaynakları çocuklara ayırır. O nedenle yöneticileri birbirinden ayıran en büyük meziyet budur. İyi yönetici çocuklara, eğitime ve geleceğe yatırım yapan yöneticidir. "

Törendeki konuşların ardından kurdelesi kesilen Çocuk Oyun kulübü hizmete açıldı. Başkan Bilgin, Başkan Soyer'e tesisi gezdirerek bilgi verdi.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 18.07.2021 16:23:00 578 0

Tarih: 18.07.2021 16:23

Haberi Sesli Oku