SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Gençlik Kolları, ?24 Kasım Öğretmenler Günü? kapsamında etkinlik düzenledi.

Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen geceye CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, emekli ve çalışan öğretmenler ile çok sayıda partilinin katıldığı kutlama gecesinde 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır Mustafa Başgülşen, ?Atatürk ve Öğretmen? konulu slayt gösterisi eşliğinde konuşma yaptı.

CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından gerçekleştirilen açış konuşmasının ardından, emekli öğretmen CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar geceye katılanlara seslendi. Sunar konuşmasında şunları kaydetti; "Öğretmenler tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerinde yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Büyük önder Atatürk´ün " Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" öğretmenler "Yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır." sözleri öğretmenimize verdiği önemin açık bir göstergesidir. Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında geleceğimizin mimarı olan değerli öğretmenlerimiz, genel olarak ülkemizi etkileyen ekonomik, sosyal sorunlara ve mesleki alanda eğitim sisteminden, çalışma koşullarından ve özlük haklarından kaynaklanan tüm sıkıntı ve aksaklıklara rağmen büyük bir inanç ve özveri ile yarının dünyasını kuracak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmeye devam etmektedirler.?

Öğretmenlerin atama, tayin gibi birçok problemlerinin çözülmesi için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Sunar, ?Milli eğitimdeki bugün dene yarın başka bir şey dene olmadı öbür gün daha başka bir şey dene anlayışını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Milli eğitim deneme tahtası, öğrenciler ve öğretmenler laboratuvarlardaki denekler değillerdir. Öğretmenlerimiz yalnızca 24 Kasımlarda hatırlanmamalıdır. İnsan onuruna yakışır, bir yaşama kavuşmaları biran önce sağlanmalıdır.? Dedi.

İlçe Başkanı Sunar´ın konuşmasının ardından Mustafa Başgülşen, konulara  ?Atatürk ve Öğretmen? konulu sunumunu gerçekleştirdi. Başgülşen´in Atatürk´ün hayatından kesitlerin de yer aldığı sunumu katılımcılar tarafından dikkatle izlendi.

Konuşmaların ardından önceki dönemlerde CHP ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan parti üyesi ve Emekli Öğretmen Cihan Önder Sevgi´ye CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından çiçek taktim edildi. Ayrıca Başgülşen tarafından İlçe Başkanı Ayşe Sunar´a Cumhuriyet Gazetesi´nin 18 Temmuz 1932 tarihli nushası hediye edildi.



13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.11.2016 14:28:05 1139 0

Tarih: 24.11.2016 14:28

Haberi Sesli Oku