SARUHANLI - Saruhanlı’da 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesinde kutlama programı düzenlendi.

Buradaki etkinliğe, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ar, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökçe, Hastane Başhekimi, Dr. Salim Babuş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tülay Ünlü Üresin katıldı.

Kaymakam Yalınalp burada yaptığı açıklamada, “Fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm doktorlarımızın ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

Kaymakam Yalınalp, şu ifadelere yer verdi: “İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. İnsan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum, temennisi ile gece gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.”



Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Başkan Cıllı 7 Eylül İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.03.2020 12:23:00 914 0
Tarih: 16.03.2020 12:23 Güncelleme: 16.03.2020 12:23
Haberi Sesli Oku