SARUHANLI - Manisa 1. Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor Kulübü, 50 yıllık tarihinde bir ilke imza atarak yabancı uyruklu oyuncu transfer etti.

Manisa'da bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunusemre Belediyespor'da oynayan orta saha oyuncusu, Demokratik Kango Cumhuriyeti vatandaşı Gustavo Tshamala Djadje (20) ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in makamında düzenlenen imza törenine Başkan Bilgin'in yanı sıra Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, Takım Kaptanı Halil İbrahim Kabakçıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Yaralı da katıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyespor'un büyük hedefleri olduğunu, bu hedeflere ulaşmak için kolları sıvadıklarını dile getirdi.

Bu kapsamda kulüp tarihinde de bir ilke imza atarak takıma yabancı oyuncu transfer ettiklerini ifade eden Bilgin, "Bu sezon güçlü bir kadro oluşturduk. Alt yapıdan takviye aldık, yeni transferlerimiz oldu. Hedefimiz hiç yenilgi almadan şampiyon olmak. Bugün burada yeni bir transfer gerçekleştiriyoruz. Takımımız için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm çabamız Saruhanlımızın ve Saruhanlı Belediyespor'un daha güzel günlere ulaşması içindir" dedi.

20 yaşındaki oyuncu Djadje ise Saruhanlı'da güzel ve başarılı günlerin kendisini beklediğini ifade ederek, antrenmanlara katılıp kısa sürede takıma adapte olacağını ve Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğini söyledi.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.09.2019 14:53:00 1087 0
Tarih: 06.09.2019 14:53 Güncelleme: 06.09.2019 14:53
Haberi Sesli Oku