SARUHANLI/DİLEK - Saruhanlı Belediyesi, bir yandan Koronavirüs ile mücadele ederken bir yandan da Belediye hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dilek mahallesinde Bayraklı tepe olarak bilinen bölgede modern bir düzenlemeye imza atıldı.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in talimatı üzerine Dilek'te çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, bu alandaki Belediyeye ait kahvehanenin tadilat ve bakımı yaptı. Alana renkli parke taşları döşendi ve oturma bankları monte edildi. Önümüzdeki günlerde kamelyaların yerleştirileceği alan vatandaşların kullanımına sunulacak.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların refahı için modern alanlar ve parkla inşa ettiklerini ifade ederek, "Dilek mahallemizde güzel bir alan kurduk. Pandemi sürecini atlattıktan sonra vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde vakit geçirebileceği bir meydan oluşturduk. Hayırlı olsun" dedi.



Saruhanlı'da feci ölüm...

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.05.2020 16:27:00 1968 0
Tarih: 28.05.2020 16:27 Güncelleme: 28.05.2020 16:27
Haberi Sesli Oku