Anahtar Kelimeler: 0

SARUHANLI 2023’E HAZIRLANIYOR

 

SARUHANLI - Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, kalkınmanın günümüzde sadece ekonomi ile değil, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda elde edilen başarılarla mümkün olacağını belirtti.

 

Saruhanlı Belediyesi’nce düzenlenen, “Saruhanlı 2023 toplantısı” üzüm otel de yapıldı. Toplantıda ilçenin 2023’e dönük yol haritası oluşturuldu. Yapılacak yatırım ve faaliyetlerin alt yapısı şekillendirildi.

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın yanı sıra işadamları, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve bürokratlarında katıldığı toplantıda beyin fırtınası yapılarak ilçenin sorunları ve çözümleri ortaya konuldu.

 

Milletvekili Berber, burada yaptığı konuşmada kalkınma kavramının sadece ekonomik kalkınmayı içermediğini ifade ederek, kalkınmanın eğitim, sağlık ve sosyal başarılara bağlı olduğunu kaydetti.

 

Recai Berber şöyle konuştu; “Kalkınma bütün unsurlarla olursa kalkınma olur. Bir köyde yaşayan bir insana çok büyük bir servet verseniz onun hayatında bir şey değişmez. Çünkü onun dünyası, yetişme tarzı ve yaşamı bellidir. Onun dışında ne kadar zenginlik olursa olsun, mutsuz da olabilir. Dolayısıyla biz kalkınmayı topyekun ele almak durumundayız.

 

Sizin sanat eserleriniz, şarkılarınız, türküleriniz, dizi filmleriniz 50 ülkede izleniyorsa bununla beraber bir değer taşıyorsunuz. Yani bugün birçok Ortadoğu ülkesindeki insanlar bizim dizi filmlerimizde gördükleri kıyafetleri almak için Türkiye’ye geliyorlar. Biz ülke olarak kendimize güveniyoruz. Bunu yerelde de, Saruhanlı’da da gerçekleştirmemiz gerekiyor. Manisa’nın Büyükşehir olması bu bakımdan bizler için Saruhanlı için tarihi bir fırsat oldu.”

 

 - İlçemizi Hep Birlikte Kalkındıracağız -

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise, olayların yön verdiği bir ilçe değil, olaylara yön veren bir ilçe olmanın gayretini verdiklerini dile getirdi.

 

Saruhanlı’yı, köyleri ve beldeleriyle bir bütün olarak ele alıp, insanların refahını artırmak için stratejik bir yol haritası çizeceklerini anlatan Başkan Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Yerel kalkınma için kentteki paydaşlar arasında en üst düzeyde sinerji yaratacak şekilde işbirliğini sağlamak üzere stratejik planımızın ilk adımını attık. Ele ele vererek ilçemizi kalkındıracağız. Bu açıdan bizler yaptığımız hizmetleri yeterli görmüyoruz. Yöremizdeki hizmetlerin kalitesini, insanların refahını artıracağız.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
28.12.2012 17:33:23 285 0

Tarih: 28.12.2012 17:33

Haberi Sesli Oku