Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON SPORCUYA BAŞKAN ÇELİK’

SARUHANLI - Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olarak ülkemize büyük sevinç yaşatan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan’ı ağırlayarak, genç sporcuyu altınla ödüllendirdi. 

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan, 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla Dünya üçüncüsü olarak ülkemize ve Şehzadelere büyük sevinç yaşattı.  Şampiyon sporcuyu,  Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik de Şehzadeler Belediyesi’nde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.  Şampiyon sporcuya ziyareti sırasında Muaythai Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Muaythai İl Temsilcisi Mustafa Ören, Muaythai Antrenörü Yasin Çiftçi, Şehzadeler Belediye Spor Kulübü Antrenörü Kaan Levent, Ulusal Muaythai Hakemi Abdulvahit Alagöz ve Muaythai Ege Bölge Koordinatörü Ediz Barış da eşlik etti.  Elde ettiği büyük başarı nedeniyle genç sporcuyu tebrik eden ve çeyrek altınla ödüllendiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Atakan Delikan kardeşimizi elde ettiği büyük başarı nedeniyle tebrik ediyorum. Genç kardeşimiz bizlere, ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştır.  Sporcumuzun yetişmesinde emeği geçen Muaythai As Başkanı Şakir Bayramoğlu’na, Muaythai Manisa Temsilcimiz Ediz Barış’a Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e,  Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetici ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşimize başarılarının devamını diliyorum. ” dedi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüren Şehzadeli sporcu Atakan Delikan daha önce yapılan İl, Bölge, Türkiye ve Milli Takım seçmelerinde zorlu onlarca rakibini geride bırakarak birinci olmuş; 28 Eylül – 06 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda da aralarında İsrail, Cezayir, Sri Lanka, Özbekistan, Lübnan, Irak ve Rusya’nın da bulunduğu 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı şampiyonada kategorisinde Dünya üçüncüsü olarak,  bayrağımızı göndere çektirmişti.



Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

Ekrem Başkan Müjdeyi Ankara’dan Verdi: Saruhanlı’ya Dev Spor Yatırımları Geliyor

ODA BAŞKANLARINDAN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

CUMHURİYET İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

Karaköy Av Yaban Hayatı ve Avcılık Derneği’nden Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı'da Minikler Sordu Başkan Ekrem Cıllı Yanıtladı

Saruhanlı'da vefat..

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE

Saruhanlı'da vefat...

Bir Dize Bir Ezgi – Şiir ve Müzik Buluşması Saruhanlı Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı eTwinning 2. Uygulamalı Çalıştayı Gerçekleştirildi

SARUHANLI YEDİ EYLÜL ORTAOKULU BADMİNTON YILDIZ KIZ TAKIMI MANİSA İL ŞAMPİYONU!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.10.2019 15:51:00 949 0
Tarih: 09.10.2019 15:51 Güncelleme: 09.10.2019 15:51
Haberi Sesli Oku