SARUHANLI - Koronavirüs salgını sürecinde birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Ege İhracatçı Birlikleri sağlık çalışanlarına desteğini sürdürüyor.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Kovid-19’un Türkiye’de görüldüğü günden itibaren her Birliğin sosyal sorumluluk içinde aktif bir süreç izlediğini söyledi.

“Ülkemizdeki mücadeleye katkı sağlamak için bu süreçte en fazla yorulan ve büyük gayret sarf eden pandeminin kahramanları fedakar sağlık çalışanlarımıza yönelik sosyal sorumluluk projelerimizi öncelikli gündemimize aldık. Egeli ihracatçılarımız sağlık çalışanlarının yüküne omuz vermek için Sağlık Müdürlükleri, Valilikler, Tarım ve Orman Müdürlükleri ile temasa geçerek yoğun girişimlerde bulundu ve bütün imkanlarını seferber ederek kollarının uzandığı her yere yardımlarını ulaştırdılar. Biz Ege İhracatçı Birlikleri olmamızın ötesinde büyük bir dayanışma içerisinde hareket ederek aynı zamanda büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu da gösterdik.”

Eskinazi, sağlık personellerinin daha güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak adına yapılan yardımları şöyle sıraladı:

“İhtiyaç sahibi hastanelerimize yoğun bakım ünitelerinde en çok gerek duyulan maske, ventilatör, CPR cihazı, hasta takip monitörleri, numune alma kabinleri ve entübasyon kabinlerini tedarik ettik. Aynı zamanda İzmir ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne cerrahi tulum, maske, ateş ölçer, entübasyon kabini, İzmir ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlükleri’ne de maske desteğinde bulunduk. İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ise kuru yiyecek yardımlarını ve el hijyen ürünlerini teslim ettik.”

Jak Eskinazi, “Sağlık Müdürlükleri, Valilikler, Tarım ve Orman Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde sağlık çalışanlarımızın ihtiyaç duyduğu diğer koruyucu ekipman ve cihazları da tedarik etmeye devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk çalışmalarımızla normalleşme sürecine katkı sunarken aynı zamanda da tüm sağlık personelimizin güvenli ve hijyenik ortamda görevlerini ifa etmelerini sağlıyoruz. Sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu olağanüstü çabayla bu süreci en yakın zamanda tam anlamıyla atlatacağımıza, bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum." dedi.



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 31.05.2020 10:34:00 1531 0
Tarih: 31.05.2020 10:34 Güncelleme: 31.05.2020 10:34
Haberi Sesli Oku