Anahtar Kelimeler: Rüya tabirleri Sinek görmek

Sinek

 

Rüyada sinek görmek; hafif bir üzüntü yaşamaya ve zararsız düşmana, iri kara sinek; çabuk atlatılacak bir hastalığa, birçok sinek görmek; üzücü bir haber almaya ve düşmanlar tarafından sarıldığına, ağzına sinek kaçtığını görmek; bir miktar para almaya, kulağına sinek kaçtığını görmek; kötü bir söz duymaya, ve üzücü bir haber almaya, sineklerin bir mala üşüştüğünü görmek; o malın iftira ile elinizden çıkacağına, sineği öldürmek; düşmanlarınızı yeneceğinize yada eşinizden ayrılacağınıza işarettir.

 


Sinek

 

Rüyada görülen sinek, cok sövmeye, zayif, miskin ve alcak bir kimseye isarettir. rüyada bir kimseye bir sinekten bir fayda dokunsa,o kimseye, mezkur insanlar tarafindan bir fayda erisir. sinegi yedigini gören kimse, kötü bir rizka nail olur. sinegin kaninda olan sey, alcak bir kimseden maldir.sinegin karnina girdiyini gören kimse, akilsiz bir kavimle oturur-kalkar ve arkadaslik yapar ve onlardan devamli olmayan haram mala erisir.sinegin büyügü, halka zarar veren ve mali ifsat eden bir düsmandir.bas ucunda bir sinegin uctugunu görse, o kimseyi herhangi bir hususla tehdit eden zayif bir düsmana isarettir. yolculuga cikmak isteyen kimsenin rüyada üzerine bir sinegin konustugunu görmesi, yolunun kesileceginden korkuldugundan dolayi yolculuga cikmasin ve bundan sakinsin.kulagina bir sinek girdigini gören kimse hayra ve berekete nail olur.sinek öldürdügünü gören kimse, rahata ve vücut sagligina nail olur.sineklerin evinde toplandiklarini gören kimsenin düsmanlanmn kendisinin kötü gördügü bir seyi islemelerine isarettir. misafir olan kimsenin basma sinegin konmasi, malinin gitmesine isarettir. sinegi malindan bir sey üzerine kondugunu görse, o kimsenin malinin calinmasina,hirsizlarin saldinsina ugramasindan korkulur. sinek, siddetli bir düsman ve zayif bir askerdir.bazen de sineklerin toplanmasi, temiz ve güzel rizka isarettir. bazen de kendisinde hastalik bulunan bir kimse icin ilaca isarettir. bazen de kara sineni görmek, kötü amele ve kötü görülüp zemmedilmeyi icabettiren bir iste bulunmaya isarettir.

 


Sinek

 

Sinek görmek zayif fakat insani rahatsiz edici bir düsmandir. Bir rivayete göre, zayif ve inatçi bir insandir. Rüyada bogazina bir sinek kaçtigini gören, bu gibi insanlarla konusarak onlardan çok az bir menfaat görür. Bazi yorumculara göre, sinek, faydasiz insanla tabir olunur. Çok sinek görmek sinir bozucu bir seydir. Rüyasinda agzina, gözüne, burnuna sinek girdigini gören, Ahlak düskünü bir adamdan biraz faydalanir. Kulagina sinek kaçtigini gören, kötü bir insanin aleyhinde söyledigi bir sözü duyarak üzülür. Bir rivayete göre de sinek, boyu ve tedbiri az kiskanç bir adamdir. Sineklerin kendisini isirdigini görenin evi ve esi bazi alçak adamlarin önemsiz saldirilarina ugrar. Rüyasinda sinek yedigini gören, istemeyerek düsmaninin malini alir. Ebu Sait El Vaiz e göre; malindan bir sey üzerine sineklerin üsüsmüs oldugunu görmek, hirsizliga; kulagina bir sinegin girdigini görmek, devlet ve nimete delalet eder. Bir rivayete göre sinek görmek, rahat ve vücut sagligi ile de tabir olunur. Yemegine sinek düstügünü görmek, rizkinin ve malinin kiskanildigina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen sinek, çok sövmeye, zayif, miskin ve alçak bir kimseye isarettir. Rüyada bir kimseye bir sinekten bir fayda dokunsa, o kimseye mezkur insanlar tarafindan bir fayda erisir. Sinegi yedigini gören kimse, kötü bir rizka nail olur. Sinegin kaminda olan sey, alçak bir kimseden maldir. Sinegin karnina girdigim gören kimse, akilsiz bir kavimle otururkalkar ve arkadaslik yapar ve onlardan devamli olmayan haram mala erisir. Sinegin büyügü, halka zarar veren ve mali ifsat eden bir düsmandir. Bas uçunda bir sinegin uçtugunu görse, o kimseyi herhangi bir hususla tehdit eden zayif bir düsmana isarettir. Yolculuga çikmak isteyen kimsenin rüyada üzerine bir sinegin kondugunu görmesi, yolunun kesileceginden korkuldugundan dolayi yolculuga çikmasin ve bundan sakinsin. Kulagma bir sinek girdigini gören kimse hayra ve berekete nail olur. Sinek öldürdügünü gören kimse, rahata ve vücut sagliGina nail olur. Sineklerin evinde toplandiklanm gören kimsenin düsmanlarinin kendisinin kötü gördügü bir seyi islemelerine isarettir. Misafir olan kimsenin basma sinegin konmasi, malinin gitmesine isarettir. Sinegi malindan bir sey üzerine kondugunu görse, o kimsenin malinin çalinmasina, hirsizlarin saldinsina ugramasindan korkulur. Sinek, siddetli bir düsman ve zayif bir askerdir. Bazen de sineklerin toplanmasi, temiz ve güzel rizka isarettir. Bazen de kendisinde hastalik bulunan bir kimse için ilaca isarettir. Bazen de kara sinegi görmek, kötü amele ve kötü görillüp zemmedllmeyi icabettiren bir iste bulunmaya isarettir.

 


Sinek

 

Ağzı pis, miskin ve alçak bir kimseye, Sinek görmek, halka zarar veren kimseye, Yolculuğa çıkacak kimsenin üzerine sinek konması, bu yolculuktan vazgeçerse hakkında iyi olacağına, Mala sinek konması ona gelecek zarara, Sinek öldürmek sağlığa ve rahata, KKulağına sinek gittiğini görmek hayra ve berekete nail olmaya, Sineklerin bir yere toplanması, orada tekiz ve güzel bir rızkın meydana gelmesine; Kulağa kaçan türden küçük sinek görmek, devlet başkanına düşman olan bir kimseye; Sivrisinek kandökücü ve işkencesi düşmana yahut kişinin saygınlığına ve namusuna dair üzüntülü bir durumun meydana gelmesine delalet eder.

Rüyada sinek gören kişi bir bulaşıcı hastalığa yakalanır. Rüya kadın gürenin aşk hayatının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada sinek gören kişi bir bulaşıcı hastalığa yakalanır. Rüya kadın gürenin aşk hayatının alt üst olacağına işarettir.

Sinek, bulaşıcı hastalıkların işaretidir. Rüya sahibi bir kadın ise, aşk hayatında sorun yaşayacağı anlamına gelir.

Geçici sıkıntıdır.

Bulaşıcı hastalıkların işaretidir. Rüya sahibi kadınsa, aşk hayatının karışacağı anlamındadır.

Bulaşıcı hastalıkların işaretidir. Rüya sahibi kadınsa, aşk hayatının karışacağı anlamındadır.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Kültürel 27.12.2014 14:41:35 0

Tarih: 27.12.2014 14:41

Haberi Sesli Oku

Kültürel

Kültürel Haberleri