AAYİŞ - Rusya´nın St. Petersburg şehrinden yaz aylarında İstanbul´a gelerek bir gazinoda çalışmaya başlayan 19 yaşındaki Tatyana Çerhanova geçtiğimiz günlerde ölü bulundu. Çerhanova´nın ailesi kızlarının nasıl öldüğünü öğrenmek istiyor. Çerhanova´nın Türkiye´de ölü bulunduğu haberi Rusya´da iki gün önce duyuldu. Genç kadının annesi, Rus basınına yaptığı açıklamada ?Kızım geçtiğimiz Haziran ayında ilk önce Kıbrıs, ardından İstanbul´a gitti. Oradan beni her gün telefonla arayarak hayatından çok memnun olduğunu anlatıyordu. Bir de çalıştığı gazinoda çok romantik bir Türk genci İ.Y. ile tanıştığını ve evlenmeyi düşündüklerini söylemişti" ifadelerini kullandı.

Acılı anne sözlerine şöyle devam etti: "Son günlerde telefonda görüştüğümüzde sesinde tedirginlik vardı. Türk genci kızımı ailesiyle tanıştırdığında onlar böyle bir evliliğe çok sert karşı çıkmış. Ardından 18 Kasım günü kızım son defa benimle telefonla irtibat kurarak Türk arkadaşıyla birlikte kaçma kararı aldıklarını ve birkaç gün beni aramayacağını söyledi. Birkaç gün sonra Türkiye´den kızımın ölüm haberi geldi. Bir arabanın içinde bulunan kızımın bedeninde morluklar tespit edilmiş. Dövülmüş olduğu belli. Sonra Türk gencin avukatı benimle temasa geçerek kızımın talihsiz bir şekilde kendi eceliyle öldüğünü söyledi. Bana para yardımı teklif etti. Ben kızımın Türkiye´de zehirlenerek öldürüldüğüne inanıyorum. Aşık olduğu gencin ailesi de bu cinayetin arkasında duruyor olabilir."

Bu arada, Rusya´nın İstanbul Başkonsolosluğu da devreye girerek 19 yaşındaki Tatyana Çerhanova ölümü hakkında Türk makamlarından detaylı bilgi istedi. Rus basını, Tatyana´nın İstanbul´da çalıştığı gazinodan bir kişinin, soruşturma kapsamında ifade verdiğini ve genç kızın gazinoda geceliği 500 dolara eskortluk yaptığını söylediğini yazdı.

Olayın Rusya´da duyulmasıyla sosyal paylaşım sitelerinde ?Ne işiniz var Türkiye´de?, ?Yabancılarla ilişki işte öyle biter? gibi rahatsız edici mesajlar göze çarptı.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 1.12.2017 10:10:29 427 0

Tarih: 01.12.2017 10:10

Haberi Sesli Oku