SARUHANLI - Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canını kahramanca veren Şehitlerimizi rahmetle andığını ve Türkiye'nin zor ve hassas bir süreçten geçtiğini kaydeden Öcmenler muassır medeniyetler seviyesine yükselmiş güçlü ülke Türkiye hedefine ulaşmanın yegane şartının Çanakkale ve 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmakta olduğunu kaydetti.

Türk milletinin adını tarihe kahramanlık destanlıklarıyla yazdırdığını kaydeden Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. “Ecdadımız topraklarımızı ele geçirmek isteyen emperyalist egemen güçleri Çanakkale Boğazı'nın sularına gömerek bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır” diyen Öcmenler, “Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmaktır.

ÇANAKKALE TARİHE YAZILMIŞ BÜYÜK BİR DESTANDIR

"Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır" diyen Öcmenler sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu kutsal emanetin tarih boyunca her zaman dahili ve harici düşmanları olmuştur. En son 15 Temmuzda bir kez daha gördük ki tüm terör örgütleri ve bunların işbirlikçileri topyekûn ülkemizi yok etmeye, bölmeye çalışmışlar ancak milletimizin güçlü feraseti ve devletine olan sonsuz inanç ve bağlılığı ile yerle yeksan edilmişlerdir. Milletimiz canı pahasına bir kez daha destan yazmıştır. Milletimiz şehitlerimizi asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımak ve yaşatmak, onların emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak onların acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde büyük bir onur ve vefa borcudur. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen görev Çanakkale ve 19 Mayıs ruhuna sahip çıkarak her türlü hile ve tuzağa rağmen kardeşçe bir ve beraber yaşama arzumuzu, vatanımızı ve bağımsızlığımızı 105 yıl önceki gibi aynı kararlı irade ile korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde gösterdikleri eşsiz mücadelenin bilinciyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.03.2020 14:48:00 2493 0
Tarih: 17.03.2020 14:48 Güncelleme: 17.03.2020 14:48
Haberi Sesli Oku