SARUHANLI - CHP´nin 24 Haziran 2018 seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ?Millet İttifakı´nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İYİ Partili Orkun Şıktaşlı ile CHP´nin Saruhanlı Belediye Başkan adayı Zeki Bilgin´e destek istedi.

Muharrem İnce partililer tarafından ilçe girişinde karşılandı. Ardından araç konvoyu ile Saruhanlı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı´na geldi. Vatandaşların arasından geçerek sahneye çıkan İnce halkı selamladı. Daha sonra Millet İttifakı´nın Belediye Meclis üyeleri sahneye çağırıldı. İlk olarak Millet İttifakı´nın CHP´li Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Bilgin selamlama konuşması yaptı. Ardından İnce vatandaşlara seslendi.

?ÇAMUR İTTİFAKI DİYOR MUYUZ??

Konuşmasına her partilinin bu milletin bireyi olduğunu hatırlatarak başlayan İnce, ?Belediye başkanlığı seçimleri bir beka problemi olamaz. Milletin bir kısmı Millet İttifakı´nda bir kısmı Cumhur İttifakı´nda. AK Partililer, Cumhuriyet Halk Partililer, İYİ Partililer, Milliyetçi Hareket Partililer de, Saadet Partililer de bu milletinin bir evladıdır. Kimsenin milletinin bir bölümüne zillet demeye, illet demeye hakkı yoktur, haddi de yoktur. İnsanlarımız 31 Mart tarihinde belediye başkanlarını seçecek. Belediye başkanları ne yapacak, parklara bakacak, suyumuza bakacak, imar planlarımıza bakacak bu tür hizmetleri yapacak. Belediye başkanları neden zillet olsun? Sen neden bu millete zillet, illet diyorsun. Sen cumhur ittifakıyım diyorsun. Biz sana ?çamur ittifakı´ diyor muyuz??

B-E-K-A VURGUSU

?2002 yılında bu milletin beka sorunu var mıydı? Yoktu. 17 yıl sonra Türkiye´ye yönettikten sonra eğer sen beka sorunu var diyorsan o sorun sen ortaya çıkarmışsın, senin yüzünden olmuş demektir. Sen getirdiysen bu hale o zaman düzeltme şansı sende olmaz. İçişleri bakanı ne diyor 750 terörist kaldı, hepsini hallettik diyor. Peki, 750 terörist kalmışsa niye beka sorunumuz olsun. Türkiye Cumhuriyeti 750 teröristle mi baş edemiyor. Ordumuz mu zayıf? Güçsüz mü? Eğer ordumuz zayıf, güçsüzse söylesinler hepimiz askere gidelim. Beka şöyle bir şeyse anlarım b-e-k-a; Bahçeli, Erdoğan, Koltuk, Aşkı. Bırakın beka oyunlarını. Milletin aklıyla dalga geçmeyin.? 

?ZENGİN ADAM SOĞAN KUYRUĞUNA GİRER Mİ??

?Eğer birisi size 10 yıl önce deseydi bu ülkede soğan kuyrukları olacak diye hepimiz gülerdir değil mi? Bu seçimin sloganı ne biliyor musunuz aslında, ?Yiğit muhtaç oldu bir kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana.´ Et bitti, Sırbistan´dan alıyoruz. Süt, yağ patates, biber hepsi bitti. 2 kilo patates almak için vatandaş kuyrukta. Onlar varlık kuyruğuymuş. Siz hiç o kuyruklar da Erdoğan´ın yakınını gördünüz mü. Hiç zengin adam soğan için kuyruğa girer mi. O zaman kuyruklar ikiye ayrılıyor. Birincisi normal yalanlar, ikincisi kuyruklu yalanlar, işte bunlar kuyruklu yalanlar.?

?EZAN BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SİMGESİDİR?

?8 Mart günü İstanbul´da kadınlar bir yürüyüş yapıyorlar. Kadınlarla polis arasında bir sorun çıkıyor. Kadınlar polisi ıslıklıyor. O arada da ezan okunuyor. Yalnız ezan o akşam İstanbul´da 20:35´te okunması gerekiyor. Ama o gece ezan 22:40´ta okunuyor. O saatte bir ezan yok. Ezan müslümanlar için namaza bir çağrıdır. Ama o saatte bir çağrı yok. O saatte okunan ezan milleti karıştırma ezanı. Bilerek yapılan birşey. Size bir soru Saruhanlı´da bir düğün var. Davullar zurnalar çalıyor millet oynuyor. O sırada da ezan okunsa, hepimiz karşılaşmışızdır. Ezanın ilk bölümü başlar ve bazı kesim duymayabilir ama birisi işaret eder ezan okunuyor der ve müzik kapanır. Şimdi soruyorum, ezanın ilk bölümünde davul zurna çaldığı zaman orada oynayanlar ezana saygısızlık mı yapmış olur? Tabii ki de hayır. Duymamışlar duyunca da gereken saygıyı göstermişler. Ben bu milletin 82 milyonuna kefilim, kimse ezana saygısızlık yapmaz. Ezan müslümanlar için namaza çağrıdır ve aynı zamanda bağımsızlığımızın bir simgesidir.? İnce konuşmasının ardından İzmir´deki programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 22.03.2019 18:01:45 1292 0

Tarih: 22.03.2019 18:01

Haberi Sesli Oku