SARUHANLI - Mobilyanın profesyonelleri Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonu 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO 2020’de bir araya gelecek. 4-8 Mart 2020 tarihinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek fuarın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Trend mobilyalarıyla göz kamaştırmayı hedefleyen katılımcılar AR-GE çalışmalarına ağırlık veriyor. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, yerli mobilya üreticilerinin global ticaretini fuar ile birlikte yeni ufuklara taşıyacaklarını söyledi.

PROFESYONELLER İZMİR’DE BULUŞACAK

Türkiye ve dünyanın merakla beklediği 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO 2020 4-8 Mart 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de kapılarını açacak. 31’ncı kez sektör profesyonellerini buluşturacak olan fuar, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk mobilya sektörünün öncülerini bir araya getirecek. 200’ün üzerinde firma binlerce ürününü Fuar İzmir’in en büyük A ve B salonlarında sergileyecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından İzmir’e gelecek binlerce sektör profesyoneli yerli mobilyacının global ticaretini fuar ile birlikte yeni ufuklara taşıyacak.

5 KITADAKİ DATAHAREKETE GEÇİRİLDİ

Yerli mobilyacıyı global pazarın vazgeçilmez aktörü yapmak için çıktıkları yolda önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, hedefledikleri pazarlara yerli üreticiyi mutlaka taşıyacaklarını ifade etti.  İşleyen, “Tüm dünyanın sabırla beklediği Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO’yu 31. kez düzenleyeceğiz. Yılların deneyimi ile Efor Fuarcılık sahip olduğu 5 kıta ve 200 ülkedeki katılımcı ve ziyaretçi datasını harekete geçirdi. Katılımcılarımız yeni model ve katalog çalışmalarına hız verdi. Katılımcılarımız gerek ulusal gerekse uluslararası pazarlarda hak ettiği yere ulaşacak.   Küresel pazarda 500 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan mobilya pastasındaki payını büyütecek”dedi.

MODEKO’YA BÜYÜK DESTEK

Efor Fuarcılık’ın çok sayıda mesleki oda ve derneğin işbirliği ile düzenlediği MODEKO’ya ulusal ve uluslararası düzeydeki güçlü stklardan yeni işbirliği teklifleri geldi.  Edinilen bilgiye göre üretim hedefini büyüten Türk mobilya sektörü MODEKO’dan oldukça umutlu. Mesleki oda ve derneklerin ortak görüşü ise, “MODEKO global pazardan alınan payın artmasına önemli katkı sağlayacak. Fuar sayesinde ihracat hedefleri yakalanacak. 50 bin üreticisi ve 250 bin kişilik istihdamıyla Türk mobilya sektörü, MODEKO ile birlikte yeni pazarların da kapılarını aralayacak”.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 18.12.2019 08:31:00 869 0

Tarih: 18.12.2019 08:31

Haberi Sesli Oku