POLİTİKA - Twitter üzerinden açıklamalar yapan MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ Terör örgütleriyle işbirliği yapan Kılıçdardoğlu ve bazı CHP’li yöneticilerin milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması konusundaki çırpınmaları beyhudedir. Korkunun ecele faydası yoktur. Eninde sonunda Yüce Türk Adaleti önünde vatana ihanetten hesap vereceklerdir.” dedi. 

Kılıçdaroğlu ve bazı CHP’li yöneticilerin çırpınışları beyhudedir.  Eninde sonunda Yüce Türk Adaleti Önünde Vatana İhanetten Hesap Vereceklerdir.

Kılıçdaroğlu ve bazı CHP’li yöneticilerin çırpınışlarının beyhude olduğunu söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz diyen Kılıçdaroğlu soruyorum: Korkmuyorsan kabul oyu verecek misin? CHP sözcülerindeki bu telaş nedir? Onlar terör örgütleriyle ilişkilerinizin ve teröre destek veren açıklamalarınızın suç olduğunu bildikleri için mi korkuyorlar? CHP, bu zamana kadar kaç milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için kabul oyu kullanmıştır? Örneğin terör suçları nedeniyle hakkında fezleke hazırlanan HDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına neden ret oyu veriyorsunuz? Ucu size dokunacak diye mi? Kılıçdardoğlu ve bazı CHP’li yöneticilerin milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması konusundaki çırpınmaları beyhudedir. Korkunun ecele faydası yoktur. Eninde sonunda Yüce Türk Adaleti önünde vatana ihanetten hesap vereceksiniz.” dedi.  

Kılıçdaroğlu FETÖ taktiklerini çok iyi öğrenmiş

Kılıçdaroğlu’nun FETÖ terör örgütü ağzıyla konuştuğunu söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “askeri öğrenciler hapiste, öğrencinin ne günahı var?” diyerek her zaman yaptığı gibi FETÖ ağzıyla genellemeler yaparak konuşmakta, mağduriyet edebiyatı üzerinden 15 Temmuz hain darbe girişimini ve FETÖ’yü meşrulaştırmaya çalışmaktadır. FETÖ’nün taktiklerini çok iyi öğrendiği anlaşılan Kılıçdaroğlu’na soruyorum: Askeri öğrencilerden kaçı hapistedir? Kaçı beraat etmiştir?  Örneğin Kara Harp Okulu davasındaki askeri öğrenciler olay gecesi öğrenci oldukları için tüm suçlamalardan beraat etmemiş midir? 

 

HDP, Pkk ve FETÖ ile işbirliği yapanlar vatana sahip çıkamaz

Kılıçdaroğlu’nun Türk ordusunu arkadan hançerlediğini söyleyen MHP’li Akçay, “Milliyetçilik kendi vatanına kendi ordusuna sahip çıkmaktır.” diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na soruyorum: Vatana nasıl sahip çıkıyorsun? HDP, Pkk, FETÖ ve Türk düşmanlarıyla işbirliği yaparak mı? Yoksa Pkk’ya yerel özerklik vaat ederek mi? Ey Kılıçdaroğlu Türk ordusuna nasıl sahip çıkıyorsun: Afrin’e girmesin diyerek arkadan hançerleyerek mi? Pkk ile işbirliği yaparak mı? Mehmetçiklerimizi şehit eden YPG’yi terör örgütü olarak görmeyerek mi? Diyarbakır’da hendek kazan Pkk’lı teröristlere arkadaşlar diyerek mi?” diye sordu  

Kılıçdaroğlu Terör Örgütleriyle İşbirliği Yaparak Vatana İhanet Ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör örgütleriyle işbirliği yaparak vatana ihanet ettiğini söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “HDP, Pkk ve FETÖ ile işbirliği yapan Kılıçdaroğlu bir taraftan da tank palet fabrikası üzerinden yalan yanlış bilgilerle istismarını sürdürmektedir. Fabrikanın satıldığını iddia etmekte, satanları, destekleyenleri ve ses çıkarmayanları vatana ihanet etmekle suçlamaktadır. Ey Kılıçdaroğlu: HDP, Pkk, FETÖ ve Türk düşmanlarıyla işbirliği yapmak vatana ihanet değil midir? Pkk’nın televizyon kanalına çıkıp “Anayasa’nın ilk üç maddesi değiştirilmelidir ve Anayasa’dan Türk kelimesi çıkarılmalıdır” demek vatana ihanet değil midir? Miting meydanında cezaevindeki FETÖ’cü hainlerin adını tek tek sayıp alkışlatmak, FETÖ terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışmak için çırpınmak, 15 Temmuz hain darbe girişimine kontrollü darbe demek vatana ihanet değil midir? Yurtiçinde ve dışında Türkiye düşmanlarıyla buluşup Türkiye’yi şikâyet etmek vatana ihanet değil midir? Pkk’yı DEAŞ ile çarpışıyor diyerek meşrulaştırmaya çalışmak, Pkk’nın taleplerini Meclis’e kanun teklifi olarak getirmek vatana ihanet değil midir? Mehmetçiklerimizi şehit eden Pkk’nın Suriye uzantısı YPG’yi “ Terör örgütü değildir, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur.” diyerek, hendek kazan Pkk’lı teröristleri “barikat kuran arkadaşlar” diyerek meşrulaştırmaya çalışmak vatana ihanet değil midir? Türk ordusu yurtiçinde, Suriye’de ve Irak’da Pkk ve YPG’li teröristlerle mücadele ederken Suriye ve Irak’da bizim ne işimiz var diyerek Pkk ve YPG’ye destek vermek, teröristlerle ve Türkiye düşmanlarıyla Berlin ve İstanbul’da toplantı yapmak vatana ihanet değil midir? 

 



Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.10.2019 02:56:00 1099 0

Tarih: 07.10.2019 02:56

Haberi Sesli Oku