Anahtar Kelimeler: MASKİ’ Denetimleri Sürüyor

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Yunusemre ilçesinde atıksu abonelikleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki her vatandaşa eşit hizmet sunabilmek adına yürüttüğü saha çalışmalarını sürdürüyor. Kaçak kullanımların önüne geçmek amacıyla MASKİ, su aboneliklerinin yanı sıra atıksu konusunda da denetimler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, atıksu abonelikleri ile ilgili olarak Yunusemre ilçesinde kontrollerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve MASKİ personeli eşlik etti.

Kaçak kullanımlar vatandaştan çalıyor

Teknik ekibiyle birlikte bina ve sitelerdeki aboneliklerin kontrollerini gerçekleştiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Kurumumuz çatısı altında her alanda usulsüz ve yasa dışı kullanımlar konusunda çok hassas davranıyoruz. Çünkü burada söz konusu olan, vatandaşımızın hakkı. Düzenli ve kurallara uygun şekilde aboneliğini alarak ödemelerini yapan vatandaşımızın vebali de bu noktada bizim üzerimizde bulunuyor. Kimsenin hakkına girmeden, mümkün olan en hakkaniyetli hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.10.2019 09:20:00 1519 0
Tarih: 21.10.2019 09:20 Güncelleme: 21.10.2019 09:20
Haberi Sesli Oku