Anahtar Kelimeler: Selendi MASKİ’ Belediyesine Ziyaret

SELENDİ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Selendi programı kapsamında Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Başkan Savaş, Selendi’ye yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Savaş, “Cumhuriyetin 100’üncü yılında da yine Manisa genelinde olduğu gibi, ilçemizde de 100’üncü yılı taçlandıracak projeler hayata geçmiş durumda ve geçmeye de devam etmektedir” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı da yer aldı. Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Savaş’a ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Savaş da, yaptığı açıklamalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri ile ilgili teşekkür etti.

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bambaşka bir Selendi”

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Selendi ziyareti ve burada muhtarlarla yapmış olduğumuz toplantılarda da ifade ettiği gibi Selendi ilçemizin 1954’te başlayan tarihi ve bu tarihi süre zarfında da 100 yıllık geleceğine hizmet verecek bir yatırımdır. Tabi altyapıyla ilgili yatırımlar yerel yönetimler için bir yüktür. Bu süreç zarfında da biz, piyasalardaki sıkıntıya rağmen şu an altyapı noktasına yüzde 90’lar seviyesinde işlemlerimiz tamamlandı. Gerek içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı, atıksu arıtma tesisleri gerekse de üstyapıyla ilgili çalışmalar da bütün hızıyla altyapı çalışmalarının bittiği bölümlerden başlanmış durumda. İnşallah önümüzdeki süreç zarfında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bambaşka bir Selendi, çehresi değişmiş, sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş, artık temiz bir çevreye hizmet veren atıksu arıtma tesisinin faaliyete geçmiş olduğu bir ilçe konumuna geleceğiz. Burada aynı zamanda da sadece ilçe merkezi değil, Çıkrıkçı, Yeşil Mahalle ve Zıraman Mahallelerimizde de yine altyapıyla ilgili çalışmalar ve üstyapıyla ilgili çalışmalarda sona gelinmiş durumda” dedi.

“İlçemize hayırlı olsun”

Açıklamalarına devam eden Başkan Savaş, “Burada başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile 2009 yılı itibarıyla başlayan yol arkadaşlığımız, bir hizmet arkadaşlığımız var. Bu arkadaşlık sürecindeki uyumlu, abi, kardeş uyumu içerisindeki çalışmamızla ilçemize gerek altyapıyla ilgili, gerek üstyapıyla ilgili gerekse de farklı projeler kazandırdık. Buradan da kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada başta Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcılarımız, daire başkanlarımız, şube müdürleri ve bütün çalışanlarıyla birlikte uyumlu, uygun bir çalışma neticesinde bugüne kadar geldik. Yıl artık 2023. 2023 yılı da biraz önce ifade ettiğim gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin, devletimizin 100’üncü yılı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı. 100’üncü yılında da yine Manisa genelinde olduğu gibi, ilçemizde de 100’üncü yılı taçlandıracak projeler hayata geçmiş durumda ve geçmeye de devam etmektedir. Ben buradaki çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Selendili hemşehrilerimize de sabırlarından dolayı, katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.01.2023 08:10:00 391 0

Tarih: 08.01.2023 08:10

Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri