Anahtar Kelimeler: MASKİ’ Büyükbelen Açıklaması

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, yerel bir gazetede yer alan “Büyükbelen’i Susuzluk Vurdu” başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. MASKİ kurulmadan önce döşenen içme suyu hatlarında sürekli arızalar yaşandığı belirtilerek 3 Haziran 2021 tarihinde yapılan ihale kapsamında 17 kilometrelik içme suyu hattı çalışması sonrasında sorunlu hatları yenileyeceğini vurguladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, yerel bir gazetede yer alan “Büyükbelen’i Susuzluk Vurdu” başlıklı haber ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, mahalleyi besleyen içme suyu deposunda herhangi bir sorun yaşanmadığı, içme suyu hattında meydana gelen bir patlağın, yüzeye çıkmamasından dolayı mahalle genelinde detaylı tespit çalışması yapıldığı ifade edildi. Ekiplerin sokak sokak araştırma çalışmalarının ardından yüzeye çıkmayan su patlağı tespit edilerek gerekli onarım yapılarak su kesintisinin giderildiği belirtildi.

MASKİ, Büyükbelen’de yatırımlara devam ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen mahallesinde 2018 yılında yapılan ihale kapsamında 8 milyon 500 bin TL maliyetle 28 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirdik. 2020 yılında ihalesini gerçekleştirdiğimiz iş kapsamında 4 milyon 500 bin TL maliyet ile 110 bin metrekare kilitparke taş döşeme işlemini tamamladık. MASKİ Genel Müdürlüğü kurulmadan önce mahalleye 1 milyon 650 bin TL ihale bedeliyle 27 kilometre içme suyu hattı ile 400 ve 100 metreküplük 2 adet içme suyu deposu imalatı yapılmıştır. İçme suyu hatlarında sık sık meydana gelen sorunlar nedeniyle 3 Haziran 2021 tarihinde hat iyileştirme ve yenileme çalışmaları ihale edilmiş ve çalışmalar başlatılmıştır. Aynı zamanda şebeke hatlarından abonelerin daha iyi suya ulaşabilmeleri için branjman hatlarının yenilenmesi ve sayaçların dışarı alınması gibi işlemler de yürütülecektir. Sayaçların dışarı alınması işlemiyle beraber teknolojik ve yeni nesil su sayaçlarının montajları da idaremizce gerçekleştirilecektir. İş kapsamında toplam 17 kilometre içme suyu şebekesinin yenilenmesi planlanmaktadır. Böylelikle mahallede yaşanan sorunlar çözüme kavuşturulacaktır.” ifadelerine yer verildi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.07.2021 12:49:00 570 0

Tarih: 28.07.2021 12:49

Haberi Sesli Oku