Anahtar Kelimeler: MASKİ Ekibi Kavacık’ Mesaideydi

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, saha personeliyle birlikte Kula’nın Kavacık Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşları bilinçli su tüketimi hakkında bilgilendirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il geneline daha kaliteli hizmet sunmak adına yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, endeks okuma personeli ile birlikte sahaya inerek incelemelerde bulundu. Kula MASKİ Şefi Tuğba Ural’ın da katılımıyla Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ni ziyaret eden Daire Başkanı Akbaş, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Kaynakların verimli kullanımını sağlamak adına bilinçli su tüketimi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akbaş, vatandaşları özellikle kaçak su ihbarı konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Mahalle halkından hizmetlere teşekkür

Görevlerinin hem kurumun hem de vatandaşın çıkarlarını korumak olduğunu ifade eden Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Kavacık Mahallemizde gerçekten çok sıcak bir şekilde karşılandık. MASKİ bünyesinde mahallemizde hayata geçirilen önemli birçok altyapı hizmetinden dolayı vatandaşlarımız bizlere bir kez daha memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Biz de misafirperverliklerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Daha kaliteli hizmet üretmek için sahadaki çalışmalarımız sürecektir” dedi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.10.2019 12:42:00 1135 0

Tarih: 16.10.2019 12:42
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00