SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapından üstyapıya, atıksu arıtma tesislerinden dere ıslah ve temizlik çalışmalarına, içme suyu deposu inşaatlarından sondajlara kadar 17 ilçede bugüne kadar 1 milyar TL yatırım yaptı. Yeni yatırım dönemi için de hayata geçirilecek projelerle birlikte Manisa’ya 973 milyon TL daha yatırım yapacaklarını belirten Başkan Ergün, MASKİ olarak 365 gün 24 saat prensibiyle çalışarak çözülemez denilen sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarının altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı altyapı için büyük projeler hazırladı. Geride kalan 6 yılda Manisa genelinde 1 milyar TL yatırım yapıldı. 101 Mahalle Projesi ile 17 ilçede sağlıklı altyapılar inşa edilmesinin ardından 154 Mahalle Projesiyle de altyapı yatırımları tüm hızıyla sürdürülüyor. Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de sağlıklı alt ve üstyapı inşa ediliyor. Bu kapsamda bugüne kadar 4 bin kilometre altyapı çalışması yapıldı.

Atıksu arıtma tesisleri ile sağlıklı yarınlara
Daha temiz Gediz ve Bakırçay Havzası için atıksu arıtma tesisleri ile yoğun mesaisine devam eden MASKİ, bugüne kadar atıksu arıtma tesislerine 300 milyon TL yatırım yaptı. Projeleri hazırlanan tesislere ise 400 milyon TL daha yatırım yapılacak. Hayata geçirilecek çalışmalar ile atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezi kalmayacak.

“Bizim Manisa’mıza olan hizmet sevdamız bitmeyecek”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 365 gün 24 saat prensibiyle çalışarak çözülemez denilen sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Bugüne kadar 1 milyar TL’lik yatırımı hayata geçirdik. Devam eden ve planlanan projelerimiz için ise 973 milyon TL’lik bir bütçe planlaması yaptık. İdare olarak 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için büyük projelere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Manisa için hep daha iyisini, daha güzelini yapma heyecanımızı asla yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Atıksu arıtma tesislerinden altyapıya, içme suyu depolarının inşasından bakım onarımına, üstyapıdan dere ıslah ve temizlik çalışmalarına, sağlıklı içme suyu temininden yağmur suyu ızgaralarının temizliklerine kadar hizmet sahamız içerisinde yer alan her alanda vatandaşımızın yanındayız. Bizim Manisa’mıza olan hizmet sevdamız bitmeyecek” dedi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 24.11.2020 13:02:00 0

Tarih: 24.11.2020 13:02

Haberi Sesli Oku