MANİSA - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü binasına ziyarette bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette MASKİ Genel Müdürlüğünün bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilgili detaylı sunum yapıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet kardeş şehir Oş’taki ziyaretlerini ve incelemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü binasına ziyarette bulundu. Su Kanal İdaresi Başkanı Devletbek Kokoçorov ve yönetim kadrosuna, MASKİ’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilgili sunum yapıldı. Oş Şehri Su Kanalizasyon Müdürlüğü ise MASKİ heyeti ile işleyişleri ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

“17 İlçede Yapılan Çalışmalara Değinildi”
Sunumda 17 ilçe ve tüm mahallerde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verildi. Ayrıca Manisa’da bulunan tüm içme suyu arıtma tesislerindeki, içme suyunun temininden arıtma ve aboneye ulaştırılmasına kadar olan her kısım detaylı olarak görsellerle anlatıldı. Ziyarette ayrıca MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yazılan pompa istasyonlarını görüntüleme yazılımı ve scada sistemleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Sunumun devamında MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığının tüm tesislerinden, bugüne kadar yapılan, inşaatı devam ve proje aşamasında olan tüm tesislerden detaylı bir şekilde bahsedildi.  Oş’lu heyete atıksu arıtma tesislerinde yıllık arıtılan su miktarları, personel sayıları, İSG ve tesislerin işletilmesi ile ilgili konularda detaylı bilgi verildi.  

“Su Tasarrufu Eğitim Programı Anlatıldı”
Ziyaretle ilgili konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Oş şehrimize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında Su Kanal İdaresi Başkanı Devletbek Kokoçorov ve yönetim kadrosu ile bir araya geldik. Ziyarette MASKİ olarak yaptığımız çalışmalar ve işlettiğimiz tesisler ile ilgili detaylı sunum gerçekleştirdik. Bahsettiğimiz konular dışında ayrıca MASKİ abonelik işlemlerine ait abone kayıt, sayaç okuma, açma-kesme işlemleri, kaçak ve usulsüz kullanımda izlenilen yöntemler, su sayaçlarının tamirinin tarafımızca yapıldığı, abone sayılarımız, tarife tiplerimiz ve sayaç türlerimizden bahsettik. Sosyal sorumluluk projemiz olan ‘Yalnız Değilsiniz” hakkında da bilgiler aktardık. Ayrıca su kaynaklarının her geçen gün azaldığına ve su tasarrufunun önemine vurgu yaparak, okullarımızda, camilerimizde bugüne kadar 15 bin öğrenciye verdiğimiz ‘Su Tasarrufu Eğitim’ programından bahsettik. Beraberinde tasarrufu pekiştirmek amacıyla çocuklara kumbara ve su tasarruf gönüllüsü rozetleri hediye ettiğimizi ifade ettik. Toplantımızın devamı ise soru cevap şeklinde ilerledi. Karşılıklı istişarelerde bulunarak, önerilerimizi Oş şehri su kanal personelleriyle paylaştık” dedi.



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.08.2022 14:55:00 543 0

Tarih: 19.08.2022 14:55

Haberi Sesli Oku