MANİSA - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, İZSU´nun ev sahipliğinde düzenlenen 4. Uluslararası Su Kongresi´nin açılış törenine katıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, İZSU Genel Müdürlüğü´nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Uluslararası Su Kongresi´ne katıldı. ?Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi? ana temasıyla Fuar İzmir´de düzenlenen kongrenin açılış töreninde; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu ile çok sayıda uluslararası düzeyde katılımcı yer aldı. 2-4 Kasım tarihleri arasında devam eden kongrede, sağlık ve çevreye ilişkin altyapı yatırımcılığı ile sağlıklı su temininde izlenmesi gereken akılcı yöntemler masaya yatırılıyor. Su kaynakları yönetimi, yenilikçi atıksu arıtma teknolojileri, atıksuların yeniden kullanımı ile su, enerji ve politikalar gibi oturumlarla zenginleştirilen kongre kapsamında, altyapının bilişim teknolojilerinden yararlanarak kurulabilmesine ilişkin sunumlar gerçekleştiriliyor.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, ?MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Manisa´nın 17 ilçesine kaliteli su ve atıksu hizmeti sağlıyoruz. Coğrafi koşulları gereği su ihtiyacımızı yüzde 90 oranında yeraltı sularından karşılandığı ilimizde,etkin ve akılcı su yönetimi, bizim için daha da önem kazanıyor. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz çevreci yatırımlarımız ve yenilikçi uygulamalarımızla Manisamızın tamamına eşit hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. İlimiz genelinde gerçekleştirdiğimiz içme suyu hattı ve deposu yenilemelerimizle birlikte içme suyu arıtma tesislerimiz sayesinde vatandaşımıza ulaşan suyun daha sağlıklı ve kaliteli hale getirilmesini sağlıyoruz. Ciddi maliyetler ve çalışmalarla hizmete kazandırdığımız çevre dostu atıksu arıtma tesislerimiz sayesinde de evsel nitelikli atıksularımızın şehrimizin doğasına ve insanına zarar vermeden arıtılarak doğaya salınımını gerçekleştiriyoruz. Gelişime ve ilerlemeye açık bir kurum olarak, fikir alışverişinde bulunabileceğimiz her ortamda olmaya özen gösteriyoruz? dedi. 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.11.2017 08:37:44 0

Tarih: 03.11.2017 08:37

Haberi Sesli Oku