SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 3’üncü hafta mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u 83-64’lük skorla farklı mağlup etti. Evinde oynadığı iki maçı da kazanan yeşil-beyazlı takımın mücadelesini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, salonda takip etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 3. Hafta maçında sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da takip etti. Mücadelede ilk dakikalar karşılıklı sayılarla geçilirken Berkay Sinirlioğlu ve Akın Kandemir ile kontrolü eline alan Manisa’nın Dev Adamları ilk periyodu 22-16 ile önde geçti.

İkinci periyot sayı avantajı korundu

İkinci periyodun başında takımın tecrübeli isimlerinden Sercan Topcu’nun 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu isabetlerle skor avantajını koruyan Manisa BBSK’da, Koray Uzunhasan ve Fatih Cantitiz de hücumdaki etkili oyunlarıyla skora katkı verdi. Skorboard arızası nedeniyle karşılaşmaya kısa süre ara verilirken ilk yarı 44-36 ile temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü periyotta farkı açtık

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz baskılı savunmasına hücumda iyi top çevirerek bulduğu sayıları ekledi. Diante Watkins, Andre Williamson ve Murat Kozan skorda ekibimizi üçüncü periyotta taşıyan isimler oldu. Rakibine sadece 12 sayı imkanı veren yeşil-beyazlı ekip, final periyoduna 64-48 önde girdi.

İç sahada 2’de 2 yaptık

Final periyoduna da hücumda etkili başlayan Manisa BBSK 71-50 ile farkı 21 sayıya kadar çıkardı. Savunmada rakibine nefes aldırmayan yeşil-beyazlı ekip hücumda etkili oyununu sürdürdü ve mücadeleden 83-64’lük skorla galip ayrıldı. Temsilcimiz evinde üst üste oynadığı iki maçtan da galibiyet almayı başardı. Akın Kandemir attığı 16 sayı ile yeşil-beyazlı temsilcimizde en skorer isim olurken 7 de ribaunt katkısı verdi. Diante Watkins, Berkay Sinirlioğlu ve Sercan Topcu da çift haneli skor üretti. Takımımızda süre alan tüm oyuncular skora katkı verdi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.10.2021 08:51:00 0

Tarih: 18.10.2021 08:51

Haberi Sesli Oku