Anahtar Kelimeler: MANİSA' VATANDAŞLARA BALKONDA KEYFİ

SARUHANLI - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri programında yer alan "Halka Ortak Spor Yaptırma" etkinliği kapsamında evde kalan vatandaşlara yönelik balkonda spor yaptırıyor. Kutlama çerçevesinde Manisa'nın birçok mahallesinde vatandaşların ayağına spor götürülüyor.

İl Müdürlüğünün cimnastik antrenörü Mehmet Ali Ekin ve Pilates antrenörü Tuğçe Özduman, düzenlenen organizasyonla vatandaşlara balkondan egzersiz yaptırdı.

VATANDAŞLAR: "HER GÜN GELİN"

Hareketleri eksiksiz bir şekilde yapmaya özen gösteren vatandaşlar, yapılan uygulamadan oldukça memnun kaldılar. Oldukça keyifli anlar yaşayan vatandaşlar,  "Spor ayağımıza kadar geldi. Evde hareketsiz kaldığımız şu günlerde spor yapmanın keyfini yaşadık. Çok güzel bir uygulama. İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz ve bu uygulamanın her gün yapılmasını diliyoruz" dediler.

ÖZTÜRK: "PANDEMİ SONA ERENE KADAR SPORU TÜM BALKONLARIMIZA YAYACAĞIZ"

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Evde Kal, Hareketsiz Kalma" sloganı ile fiziksel hareketliliğin kaybedilmemesini amaçladıklarını söyledi. "Balkonda spor" uygulamasının daha ilk günden çok sevildiğine dikkat çeken Öztürk, "Pandemiye karşı sağlığımızı korumak için evde kalıyoruz. Ancak bu da bir süre hareketsiz yaşama yol açıyor.

Düzenli egzersiz yapmanın sağlığımız üzerinde çok önemli olumlu etkileri var. Sporla günlük hayatın stresini atarken, ruh ve beden sağlığını koruyabiliriz. Buna bağlı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız himayelerinde ilk olarak dijital ortamda spor eğitimlerine başlamıştık, şimdi de 'halka ortak spor yaptırma' etkinliğinin startını vermiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın balkondan katıldıkları etkinliğe daha ilk günden ilgi duyması, bizleri memnun etti. Halkımız spora karşı oldukça duyarlı. Bu süreçte vatandaşlarımızın evlerine konuk olacağız ve hep birlikte spor yapacağız. Sporsuz bir hayat düşünülemez. Salgın sona erene kadar tüm evlerimizin balkonlarından hareketli olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.



Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 20.05.2020 04:14:00 913 0
Tarih: 20.05.2020 04:14 Güncelleme: 20.05.2020 04:14
Haberi Sesli Oku