SARUHANLI - Vali Yaşar Karadeniz Manisa’da il genelinde Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katıldı.

Manisa il genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Denetimlerde emniyet, jandarma, belediyelere bağlı ekipler vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunurken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de gıda ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Denetimlere katılan Vali Yaşar Karadeniz, kafeleri ziyaret ederek hem tedbirlere uyumluluğu kontrol etti hem de vatandaşlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Denetimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Yaşar Karadeniz, Manisa vaka sayılarında artış bulunduğunu belirterek “Bugünkü denetimimiz daha çok yönlendirici ve farkındalık oluşturmaya yönelik. Son zamanlarda ilimizde de vakalarda bir artış söz konusu. Önümüzdeki ay okulları açma konusu gündeme gelecek. Bizim kurallara sonuna kadar riayet ederek bu sayıları aşağılara indirmemiz gerekiyor ki çocuklarımızı güven içerisinde okula gönderebilelim. Bugün tüm Türkiye genelinde bir denetim yürütülüyor. Yaz mevsimi olması nedeniyle de sosyal hareketlilikte önemli artışlar var. Bu da virüsün işine geliyor. Ama bu hareketlilik içerisinde olsak dahi maskemizi takarak sosyal mesafeyi koruyarak sık sık elimizi yüzümüzü yıkayarak hijyen kurallarına riayet ederek hem Türkiye genelinde hem de Manisa’da rakamları en aşağı seviyelere çekebiliriz. Hatta öyle bir kurallara uyalım ki rakamlar Manisa’da dibe vurmuş olsun. Manisa örnek bir şehir olsun. Bugünkü denetimlerde maksat birilerinin canını yakmak değil, virüsün canını yakmak. Tüm kamu kurum ve kuruluşların bu kurallara riayet etmelerini bekliyorum” dedi.

İl genelinde yapılan denetimlerin süreceğini belirten Vali Karadeniz, “İl genelinde emniyet, jandarma bütün ekiplerimiz denetimlerde. Bundan sonra da bu denetimler devam edecek. Bugünkü kısım bilgilendirici ve uyarıcı boyutu. Bundan sonra denetimlerimiz sıklıkla devam edecek” diye konuştu.

Denetimlere Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mesut Eser, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve yetkililer katıldı.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 8.08.2020 12:46:00 0

Tarih: 08.08.2020 12:46

Haberi Sesli Oku