SARUHANLI - Vali Ahmet Deniz, Manisa’nın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin önde gelen 14 acente temsilcisi ile Obasya’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa’yı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak için çalıştıklarını belirten Vali Ahmet Deniz “Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet gibi birçok şehzadeyi yetiştirmiş bir Şehzadeler Şehrinde yaşıyoruz. Manisa tarihi, kültürel dokusu, doğal güzellikleriyle ve gastroturizmi ile turizm potansiyeli yüksek bir şehir. İşgal yıllarında tahribata uğramış olmasına rağmen merkez ve ilçelerde tarihi cami, medrese ve ahşap evler hala mevcut. İlimizde ki mevcut potansiyeli göstererek ve turizm kapasitesini arttırmayı hedefliyoruz. Bu sebeple tanıtım ve farkındalığın arttırılmasına yönelik organizasyonların yapılması önemli. Bugün başlattığımız tur organizasyonlarını bundan sonraki süreçte de yapmayı planlıyoruz. Bugün bizimle olan 14 acente temsilcisine de teşekkür ediyor, keyifli bir Manisa turu geçirmelerini diliyorum” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) işbirliğinde ilimize davet edilen 14 acente temsilcisine iki gün süresince Şehzadeler, Salihli ve Kula İlçelerimizde yer alan tarihi, turistik ve kültürel değerlerin tanıtımı yapılacak. Ayrıca yöreye özgü Manisa Kebabı, Salihli Odun Köfte, Kula Güveci gibi tatların tanıtılması ile Manisa’nın gastroturizmi alanında da öne çıkması hedeflenmektedir.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’ya Modern Alışveriş Merkezi Geliyor

Başıboş Köpekler Koyun Sürüsüne Saldırdı: 3 Koyun Öldü

Yangına karşı başarılı çalışmalarını kutladılar

Saruhanlı’da Vefat…

Toprak yığınına çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa’nın ekonomik vizyonu masaya yatırıldı

Köy kahvesinde bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Polise ateş açan iki zanlı tutuklandı

Saruhanlı'da vefat...

Başkan Cıllı, "Mustafa Aktaş Caddesi Yepyeni Yüzüyle Geliyor!"

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 9.10.2019 16:54:00 4660 0
Tarih: 09.10.2019 16:54 Güncelleme: 09.10.2019 16:54
Haberi Sesli Oku