MANİSA - Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi futbol turnuvası düzenledi. Yaklaşık bir ay süren futbol turnuvasına 26 sınıf katılırken 11/D sınıfı kupayı almayı hak kazandı.

Yaptığı projelerle eğitim öğretime katkı sağlayan Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi pandemi nedeniyle ara verdiği futbol turnuvasını 2 yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirdi. Futbol turnuvasına 26 sınıf katıldı yaklaşık bir ay sürdü. Final maçında 9/A ve 11/D sınıfı karşılaştı. Maçı Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Özden AY yönetti. Final maçını 4-2 11/D sınıfı kazandı. Final maçını Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu, okul idaresi, okul aile birliği yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

Hasan Türek Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Özden Ay yaptığı açıklamada “Biz Hasan Türek Anadolu Lisesi olarak her yıl futbol turnuvası düzenliyoruz. Pandemi nedeniyle bu tür etkinliklerimize 2 yıldır ara vermiştik. Bu sene tekrar turnuvalarımıza başladık. Çok heyecanlı ve güzel maç oldu. Kazanan sınıfımızı kutluyorum” dedi.

BOZOĞLU “KAZANAN DOSTLUK OLDU”

Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu ise kazananın dostluk olduğunu söyledi. Bozoğlu ” Heyecanlı bir maç oldu. bu senenin şampiyonu 11/D sınıfı oldu. Kazanan dostluk oldu, kazanan öğrencilerimiz oldu. Nisan ayında voleybol turnuvası mayıs ayında basketbol turnuvası ile turnuvalarımıza devam edeceğiz. Bu turnuvalar öğrencilerimize arkadaşlığı, paylaşımı, dostluğu, bir okula bir sınıfa ait olma duygusunu kazandırıyor. Öğrencilerimiz boş zamanlarını değerlendiriyor ve sosyalleşmelerine katkı sağlıyor. Futbol turnuvasını kazanan 11/D sınıfına kupamızı verdik ve küçük birer hediye kendilerine verdik. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

Öğrenciler ise futbol turnuvası gerçekleştirildiği için mutlu olduklarını dile getirdiler ve okul idaresine teşekkür ettiler.

Maçlar sonunda yapılan ödül töreninde 11/D sınıfına Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu tarafından kupa verildi ve hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleşti.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 3.04.2022 14:07:00 1366 0

Tarih: 03.04.2022 14:07

Haberi Sesli Oku