SARUHANLI - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan özel sporculara anlamlı bir sürpriz yaptı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda harekete geçen İl Müdürlüğü, özel sporcuları evlerinde ziyaret ederken, onlara Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE, "KORONAVİRÜS BİLE SİZLERİ SEVMEMİZE ENGEL DEĞİL" ANONSU

Tebessüm ettiren organizasyonda araçlarla sporcuların evlerinin önüne gidilerek, isimleri anons edildi, daha sonra ise, "Koronavirüs bile sizleri sevmemize engel değil. Sizleri seviyoruz" anonsları yapıldı. Yapılan jestle oldukça mutlu olan sporcular, çevredeki vatandaşların da alkışı ve moral desteğini aldı.

ÖZEL SPORCULAR TEŞEKKÜR ETTİ

Özel sporcular, anlamlı haftada kendilerini yalnız bırakmadığı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederken, veliler de çocuklarına yapılan sürprizle çok mutlu olduklarını söyledi. Veliler, "Çok şükür, çocuklarımız bugünlere geldiyse devletimizin desteğiyle geldi. Allah devletimize zeval vermesin. Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu ve hiç beklemiyorduk. Bu sürpriz çocuklarımızın yalnız olmadığını, bugün de hatırlandığının bir göstergesidir. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun" dediler.

ÖZTÜRK: "KARDEŞLERİMİZİN BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Düzenlenen organizasyonla hem engelliler haftasını kutlamak hem de özel sporculara moral vermek istediklerini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Özel sporcularımız, ulusal ve uluslararası alandaki azimleriyle, elde ettikleri başarılarıyla, topluma bir ilham kaynağı oluyor. Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Neşe içinde geçen anlam yüklü, güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz. Bu organizasyonla kardeşlerimizi mutlu etmeyi ve onlara moral aşılamayı amaçladık. Sadece bir gün değil her zaman yanlarındayız. Tüm sporcularımıza maddi manevi desteklerimiz sürecek" diye konuştu.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.05.2020 12:45:00 1448 0
Tarih: 14.05.2020 12:45 Güncelleme: 14.05.2020 12:45
Haberi Sesli Oku