Manisa Basını Reklamcılık ve Dijitalleşme Eğitiminde Buluştu

Basın İlan Kurumu (BİK) ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile Manisa ilindeki Resmi İlan ve Reklam yayınlama hakkını haiz gazete temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen “Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme eğitimi” başladı.

Basın İlan Kurumu tarafından organize edilen “Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme eğitimi” 7 Şubat 2022 pazartesi günü Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Toplantı Salonunda başladı.

İki gün sürecek olan eğitim Basın İlan Kurumu ve Yunusemre Belediyesi tarafından düzenleniyor. Eğitim programının sonunda Sertifika Törenine gazete temsilcileri ve Gazeteciler Cemiyet Başkanları ile birlikte Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan DURAN, BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve BİK Manisa Şube Müdürü İdris CİRİT katılacak.

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit’in açılış konuşması ile başlayan eğitim programı, İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel tarafından verilen eğitim ile başladı. Mesleki tecrübesinin yanı sıra akademik araştırmalar ve sektörel raporlar ışığında yerel basında reklamcılıķ ve dijitalleşme hakkında bir sunum yapan Cihat Zafer Demirel yerel medyada reklamcılık hakkında farkındalık oluşturacak bir eğitimle Manisa basın temsilcileriyle bilgilerini çarpıcı örneklerle ve video sunumlarıyla birlikte paylaştı.

İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel,  “BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, bu eğitimleri başlattı ve devam ettiriyor. Sayın Duran, resmi ilan gelirlerinin yanı sıra, gazetelerin daha çok reklam gelirini nasıl sağlayacağı başta olmak üzere yerel medyanın gücü ve öneminin belirtilmesine, gazeteciliğin görgü ve kültürünün, güvenilirliğinin dijital mecranın hızı ve avantajlarıyla birleştirilmesine önem veriyor. Genel Müdürümüz Rıdvan Duran’a, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğüne ve tabii Yunusemre Belediyesi’ne, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ediyoruz. Şehzadeler Şehri Manisa medyasıyla buluşmak bizim için çok değerli.” dedi.

İki gün sürecek eğitim yerel basın kuruluşlarının iletişim kalitesinin ve kapasitesinin artırılması ile doğru, güvenilir ve etkileyici içerik üretimi ve takibi, yeni medya ve dijitalleşme, dijital iletişim ve sosyal medya yönetimi konularında bilgilendirmeyle sonuçlanacak.

Eğitimin sonunda programa katılan gazetecilere sertifikaları Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran tarafından takdim edilecek.



Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.02.2022 05:21:00 508 0

Tarih: 08.02.2022 05:21

Haberi Sesli Oku