Yapılandırma taksidinde 15 Ekim fırsatını kaçırmayın! 

MANİSA - Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı´ndan açıklalamaya göre 7143 Sayılı Yapılandırma kanunu kapsamında vergi alacaklarının ilk taksitinin 15 Ekim Pazartesi gününe uzatıldığı uyarısında bulunuldu.

Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar 7143 Sayılı yapılandırma Kanunu´ndan yararlanan vatandaşlara herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ilk taksitlerini mutlaka 15 Ekim Pazartesi gününe kadar yatırmaları konusunda uyarıda bulundu.

7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılıp 1 Ekim 2018 olan ilk taksit son yatırma gününün Cumhurbaşkanlığı kararıyla taksitini yatıramayan mükelleflere bir hak daha tanınarak 15 Ekim 2018 Pazartesi gününe ertelendiğini kaydeden Yaşar, ?Mükelleflerimiz ve herhangi bir vergi borcunu yapılandıran vatandaşlarımız 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırdıkları vergi borçlarının ilk taksidini ya da tamamını 15 Ekim Pazartesi gününe kadar ödemeleri halinde herhangi bir sıkıntı doğmadan yapılandırma kapsamında belirtilen fırsatlar aynen devam edecektir. Bilindiği üzere 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu´nda belirtilen avantajlar kapsamında, mükelleflerimiz tarafından 15 Ekim 2018 Pazartesi gününe kadar yapılacak peşin ödemelerde, gecikme zammı yerine yurt içi ÜFE oranında hesaplanan tutardan yüzde 90 indirim, trafik ve diğer idari birim cezaları asıllarında ise yüzde 25 indirim imkanından yararlanacaklardır? dedi.

Yapılandırma fırsatının devam etmesi için ilk iki taksitin mutlaka zamanında yatırılması gerektiğini kaydeden Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar sözlerini şöyle sürdürdü, ?Mükelleflere ve vatandaşlara 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu´nu kapsamında getirilen imkanları kaçırmamalarını öneriyoruz. Ödemeler Vergi Daireleri veznelerinden yapılabildiği gibi aynı zamanda vatandaşlarımıza kolaylık olması amacıyla interaktif vergi dairesi uygulaması üzerinden, Gelir İdaresi Başkanlığımızın resmi internet sayfası "www.gib.gov.tr"de yer alan "Borç Sorgulama ve Ödeme" bölümünden, anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarıyla, anlaşmalı banka şubelerinden, PTT işyerlerinden yapılabilir?



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.10.2018 15:05:04 952 0

Tarih: 10.10.2018 15:05

Haberi Sesli Oku