Manisa Genç Memur Sen İl Başkanı Orhan Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Esen, Samet Güleryüz ve Mahmut Yılmaz Saruhanlı Genç Memur Sen İlçe Başkanı Mustafa Ali Öztürk ve Saruhanlı Genç Memur Sen üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette yapılacak faaliyetler ve bu faaliyetlerde yapılabilecek işbirliği için görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca sendika çalışmaları hakkında toplantıya katılanlara bilgi veren Manisa Genç Memur Sen İl Başkanı Orhan Güzel, gerek il başkanlığı olarak il merkezinde gerekse ilçelerimizde ülkemizin geleceği gençlerimiz için çeşitli programlar düzenleyeceklerini söyledi.

Orhan Güzel, Genç Memur Sen´in Manisa´daki teşkilatlanma ve faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra ?Memur Sen gibi Hakkı savunan, hakkın hâkimiyeti için çalışan, salt ücret sendikacılığı yapmayıp, demokrasiyi, milli iradeyi, özgürlükleri savunan, ülkemizin geleceği için projeler üreten, gençleri her platformda destekleyen Türkiye´nin en büyük Konfederasyonun bir parçası olduğumuz için Manisa Genç Memur Sen Teşkilatımız ve şahsım adına gurur duyuyorum.? dedi.

Orhan Güzel konuşmasının devamında ise, Manisa´nın değişik kurumlarından temsil yeteneği yüksek, değerlerine sahip çıkan 35 yaş altındaki üyelere sahip olduklarını ifade ederek, ?İlimizin ve ülkemizin ileriye gitmesi için durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.

Saruhanlı Genç Memur Sen İlçe Başkanı Mustafa Ali Öztürk; ?Asım´ın Nesli gibi ufku geniş, Bedr´in Aslanları gibi canını hak yoluna serecek kadar cesur, adaleti ile düşmanını dize getirebilecek kadar merhametli, yarını görebilecek kadar öngörülü bir genç nesil istiyoruz.´ diyen büyüklerimizin izinde davamıza hizmet edeceğiz.? dedi.

Mustafa Ali Öztürk ayrıca İl yönetim kurulunun kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti ve Orhan Güzel ile ziyarete iştirak eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Orhan Güzel de Saruhanlı Genç Memur Sen´in misafirperverliğine teşekkür etti. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 15.03.2017 17:55:59 533 0

Tarih: 15.03.2017 17:55

Haberi Sesli Oku