MANİSA - Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve heyecanla ikincisi beklenen MCBÜ Rekreasyon Festivali  (REKFEST) tüm görkemi ile MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Kampüsünde başladı. Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin dönem boyunca almış olduğu teorik içeriği uygulamaya dökme becerisini sergiledikleri festivalin danışmanlığını Doç. Dr. Pınar Güzel, Proje Koordinatörlüğünü Arş. Gör. Tolga Beşikçi yürüttü. 

Etkinliğe Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personelinin yanı sıra; Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, ilimiz ilköğretim ve lise öğrencileri, Manisa Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri ve Manisalılar katıldı. 

Gün boyu süren festival kapsamında; bokwa fitnesssurvivor macera parkuru, hamsballboccedart, golf gibi eğlenceli rekreatif etkinliklerin yanı sıra, canavar kamyon show, İzmir´in en eğlenceli grubu PAU ve Orkestrası, DJ Burak Aydın, Grup Teletablues, Grup Radyoaktif, Üniversitlerarası Türkiye Şampiyonası 1.si MCBÜ dans ekibi Dance´s Mood´un gösterileri katılımcılara oldukça keyifli anlar yaşattı. Etkinlik, danışman öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun çalışmaları ile MCBÜ yönetimi, Şehzadeler Belediyesi, Herkes İçin Spor Federasyonu ve çeşitli firmaların sponsorluğunda gerçekleşti.  

REKFEST boyunca MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri ile de farkındalık oluşturmaya çalıştı. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Akılcı İlaç Kullanımı Birimi, Sağlık Bakanlığı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), Türk Kızılayı Kan Bağışı katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.  

MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pınar Güzel, ?Arş. Gör. Tolga Beşikçi´ye ve Rekreasyon Bölümü öğrencilerimize başarıyla tamamladıkları süreç yönetimi için teşekkürlerimi sunuyorum. Almış oldukları teorik eğitimi saha uygulaması ile taçlandırdılar. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Spor Bayramımızı ve Engelliler Haftasını da kutluyorum. Ayrıca bu festivalin gerçekleşmesine verilen katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi başta olmak üzere Üniversitemiz yönetimine, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş´e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.  

Festivalin ikinci gününde ise, Dünya Şampiyonu Öğr. Gör. Kıvanç Dinler eşliğinde, 3*3 REK-BALL, Oryantiring ile Kampüs Keşfi, Havuz Oyunları ve ?Sporda Engel Yok? sloganı ile engelli bireyler rekreasyon şenliği gerçekleştirildi. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.05.2017 16:37:29 751 0

Tarih: 11.05.2017 16:37

Haberi Sesli Oku