Anahtar Kelimeler: MABEM' Hedef

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, 17 ilçenin MABEM sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. 2020-2021 yılında öğrenci sayısını 10 bine çıkartmayı hedeflediklerini söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, yaz okulu kurslarının faal hale gelmesini ve MABEM'in 12 ay boyunca yaşayan bir eğitim kurumu haline gelmesinin hedeflendiğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına hayata geçirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi'nin (MABEM) sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tubikoğlu da toplantıda yer aldı. Toplantıda konuşarak Nisan ayında kayıtsürecinin başlatılacağını ve bu nedenle deneme sınavlarının gerçekleştirileceğini dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "2020-2021 yılında öğrenci sayımızı 10 bin çıkartmayı hedefliyoruz. Şu an da 8 bin civarında öğrencimiz var. Ayrıcayaz okulu kurslarının da faal hale gelmesi ve 12 ay boyunca yaşayan bir eğitim kurumu haline gelmesi hedeflerimiz arasında" dedi.

Vatandaşımıza ve Öğrencilerimize Temas Edin

MABEM'lerin fiziki şartları noktasında ilgili raporları aldığını ve bu noktada çalışmalar olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Yeni yaptığımız gençlik merkezlerinde üst seviyelerdeki eğitim sınıflarımızda ve eğitim olanağı sunuyoruz. Diğer birkaç tane fiziki şartlarında yenilik yapılması gereken yerlerde de hızlı bir şekilde yeniliğe gideceğiz. Sizden ricam hedeflediğimiz 10 binsayısını ve yüzde 98,5'lik başarımızın devamlılığını hayal olarak görmeyin. Vatandaşımıza ve öğrencilerimize muhakkak temas edin. Bu sayıyı sonuçlandırmış bir şekilde inşallah bu dönemi bitirelim. Bu yıl verdiğimiz hedefe çok şükür geldik" diye konuştu.

"Başarı Durumumuz Çok İyi"

Önümüzdeki dönemde interaktif videolarla eğitim sistemini desteklemeyi düşündüklerini söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Artık ülkemizbu yapıya dönüştü. Bu süreçte bu yenilikten geri kalmamamız gerekiyor. Zaten öğretmenlerimiz çok iyi, kalitemiz ve başarı durumumuz çok iyi. Bu başarının bir üst noktaya getirilmesi konusunda sizlerden de destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 29.02.2020 10:14:00 251 0

Tarih: 29.02.2020 10:14

Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri