Anahtar Kelimeler: ANTALYA' GELİYOR

SARUHANLI - İnsan, kendini bazen yaşamın içinde kaybolmuş  ve ne yapacağını bilemez halde hissedebilir. Böyle anlarda içimizde var olan gücümüzü bize hatırlatacak, kaldıraç etkisi yapacak güçlü bir enerji, bize mucize etkisi yaratır.Böylece;
İçeride saklı olan güçle bağlantıya geçerek, dışarıda istediğimiz her şeyi yaratabiliriz.
Bu konuda pek konuşmasa da, hemen herkes aynı sorar kendisine ‘kendi yaşam amacımla nasıl bağlantı kurabilirim?
Buradaki anahtar sözcük; bağlantıdır. Kendimizle, dünyayla, kozmik kaynakla, sonsuz olasılıklar alanıyla, sonsuzluğun içindeki her şeyin bolluğuyla bağlantı; bilinçli bir farkındalıkla meditasyona durmakla mümkündür.
İşte bu bağlantı meditasyonunu, Himalayalar ‘ da  6 yıl inziva yapmış Tibet’li Lama Dawa Türkiye’de, Turizmin başkenti Antalya’ya sevenleriyle buluşacak.
Türkiye ilk  kez ; ünlü Tibet’li bir Meditasyon Üstadını ağırlamaya hazırlanıyor.
Himalayalar’ da  6 yıl  inziva yapmış Tibet ‘ li dünyaca ünlü meditasyon üstadı  “ Lama Dawa “ ile  ülkemizde ilk kez birlikte meditasyon düzenleyecek.
Bu organizasyonu düzenleyen Düş Defteri Akademisi Kurucu Eğitmeni Dr. Evrim Saraç uzun yıllardır  Nepal ‘ e açık ve kapalı guruplarla ruhsal yolculuklar yaparak meditasyon öğretiyor.  “ Mistik Nepal Gezileri “ ‘nde yer alan “ Lama Dawa ile Meditasyon “ birlikteliğimizin Türkiye ‘ de ilkini gerçekleştireceklerini dile getiren Saraç bu organizasyonun Türkiye’de yaşananlar için büyük bir fırsat olduğu ve ‘ Nepal ‘ de yaşayan Lama Dawa, sevgiyi - şefkati - merhameti anlatmak üzere  dünyaya bedenlenmiş rehber bir ruh . Dünyanın birçok ülkesine davet edilen bu özel ruh ; kozmik kaynakla meditasyon aracılığıyla nasıl bağlantılanılır sorusunun cevabını , o güzel enerjisiyle Antalya’da bizlerle paylaşacak. Ülkemizde ilk kez bizler de, onunla birlikte 1 hafta boyunca bu paylaşımı Olimypos ‘da deneyimlenmeye niyet ettik.’  dedi.

Bu süreç içinde; bu yaşamda bizim göremediğimiz görünmeyen alanda, başka boyutlardan ve gezegenlerden gelen tesirleri, negatif blokajları, sutralar ve ses frekanslarıyla arındırıyor. 3 Boyutlu bakış açısıyla anlaşılamayacak bu tesirleri, onunla birlikteyken kolayca dönüştürebiliyoruz. Bu süreç bize hızlı bir dönüşüm ve çözülme sağlıyor .Bu eğitim sürecindeki birebir görüşmelerde , kişisel özel süreçlerimizi başlatıyor. Hiçbir dilek ve niyet olmaksızın, onunla aynı alanda onun dalga boyunda bulunmak bile, kişilerde tanık olduğumuz; muhteşem dönüşümleri yaratıyor.Aslında içimizde var olan gücümüzün bize hatırlatılması kaldıraç etkisi yaparak , güçlü bir enerjiyi açığa çıkarıyor. Açığa çıkan bu enerjide yaşamlarımızda mucize etkisi dediğimiz tesiri yaratıyor.’ Sözleriyle böyle bir organizasyonu Türkiye’de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Saraç program içinde özel terapi, meditasyon teknikleri, mantra eğitimi, sutralar ve birebir görüşmeler yer alacağını belirterek, yaşam yolculuğunu kolaylaştırmak adına  12 Nisan - 19 Nisan tarihleri arasında herkesi bu buluşmaya davet etti. 



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.01.2020 00:38:00 325 0

Tarih: 15.01.2020 00:38

Haberi Sesli Oku

Sanat

Sanat Haberleri