Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Mesut Bayram Laçalar, Manisa’da yeni kurulacak olan Yunus Emre İlçesi`ne belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Şehzade Aile Çay Bahçesi’nde yapılan basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Laçalar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“Bugün burada toplanmamızın nedeni aday adaylığımı açıklamam içindir. Manisa’nın Büyük Şehir olması vesilesiyle Manisa Merkez de iki ilçe belediyeleri kurulmuştur. Bu vesile ile de bugün bizler bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bende MHP’nin il ve ilçe teşkilatları Ocakları, Genel Merkezi ve çok değerli Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ettikten sonra böyle bir gelişmenin Yunus Emre açısından faydalı olacağını düşünerek Dış Mahalle’den Şeyh Fenari’den başlatmak üzere huzurlarınıza geldim.

Herşeyden önemlisi bizim doğduğumuz yaşadığımız yetiştiğimiz ve Büyükşehir olan Manisa’da çocuklarımıza torunlarımıza çok güzel bir Manisa bırakmak ve Yunus Emre’ye imza atmaktır. Geçmişte Arnavut kaldırımı diye adlandıran taşlarda yürüdük. Bu bir sevda ve gönül işidir. Çaybaşı’ndan Kuşlubahçe Spil Mahallesi’ne kadar uzanan bir kesim Yunus Emre’nin sınırını çiziyor. Belki bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde bir çok vilayetten daha fazla nüfusa sahip olacak Yunus Emre ilçesi 135 bin seçmeni olan bir yerdir.

En iyi hizmeti getirebileceğimize inandığımız için cenabı Allah nasip ederse ve partimiz aday gösterirse sizlere hizmet vermek istiyorum. En önemlisi lekesiz dürüst bir siyaset anlayışını Manisa’ya yerleştirmek istiyorum. 63 bin oyla Manisa MHP belediye başkanlığını kazandık, bugün iktidar partisinin ve iktidar partisi mensuplarının anlattığı ve konuştuğu gibi sadece park bahçe yapıldığı konusunda sadece gülüp geçmekteyiz.

Eğer siz Manisa’da 400 yataklı hastane yapılacak diye belediyenin şantiyesini 1 yıl boyunca apar topar boşaltılmasını isterseniz biz de 1 yılda Manisa’nın tümüne hitap edebilecek bir şantiyeyi yapar ve bunu en iyi şekilde duyururuz. 6 yıldan beri AKP’den aynı nakaratı duyuyoruz. Sizin geçmişte 5 yıllık AKP belediyesindeki belediye anlayışını Manisa halkı ve Manisalı çok iyi bilmektedir. Allah izin verirse de aynı dersi Manisalı herkese hakketiği şekilde verecektir. Bugün de sizlerin arasında bulunmaktan ve belediye başkan aday adayı olmaktan büyük onur ve şeref duyuyorum.”



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.09.2013 18:49:45 630 0

Tarih: 24.09.2013 18:49

Haberi Sesli Oku