EKONOMİ -Son zamanların en çok merak edilen konularının başında kurt üzümü ile zayıflama ve goji üzümü ile kilo verme mümkün müdür sorusu geliyor. İnsanlar bu soruların cevaplarını aramaktadır.

Zayıflamak için doğru ürünü ve doğru diyeti arayanların sayısı bir hayli fazladır. Zayıflamak uğruna ağır ve yorucu spor faaliyetlerinden bıkanlar, denemediği diyet kalmayanlar, zayıflama ürünleri deneyerek sağlığından olanların çok seveceği bir ürün sizleri bekliyor. Tabi ki bu ürün doğal bir meyve olan goji berry meyvesi. Bu meyvenin ürü Asya´dan tüm dünyaya yayılmış, giderek te yayılmaya devam etmektedir.

Son yıllarda yapılan araştırmalar göstermektedir ki, ürün doğal ve sağlıklı yollarla zayıflamanıza yardımcı olabilmekte. Yağ yakıcı ve sindirim sistemini düzenleyici etkisinin olabileceği nedeniyle tüketilen bu meyvenin kilo vermeye yardımcı olabileceği uzmanlar tarafından dile getirilmekte. Bu nedenle de ülkemizdeki tüketim oranları gün geçtikçe artmaktadır. Ancak insanlar bu ürünü araştırırken kilo verdirme durumunu da merak etmektedir. Ürünü daha önce kullanan kişilerin yorumlarını göz önünde bulundurarak, çevresinde kullanmış kişilerin deneyimlerini gözlemleyerek fikir sahibi olabilmektedirler.

Bu meyve ülkemizde kurt üzümü olarak ya da goji üzümü olarak da bilinmektedir. Ürüne resmi satış siteleri üzerinden ulaşmanız mümkündür. Resmi olmayan satış siteleri sizler için garantili ürün sunmayabilirler, orijinal ürün sunmayabilirler, ayrıca faturalı ürün sunmayabilirler. Bu nedenle alacağınız ürün size yarar değil zarar da verebilir. Ürünleri resmi satış siteleri üzerinden almanız kesinlikle önerilmektedir.

kurt üzümü

Ürünün zayıflamada tercih edilmesinin elbette ki önemli nedenleri vardır. Sindirim sistemine yardımcı bir üründür ve yağ yakıcı özelliği bulunması nedeniyle yenilen besinleri yağ olarak depolanmasını engelleyerek hem enerjik hissetmenize hem de kilo vermenize yardımcı olabilmektedir. Son yapılan araştırmalar da bu yönde sonuçlar vermektedir.

Ürün asırlar boyunca Çin´de ve Asya´da şifa kaynağı olarak kullanılmış ve hala daha kullanılmaya devam edilmektedir. Tüm dünyada şifalı olmasının keşfedilmesi ve araştırma sonuçlarının bu verileri desteklemesi nedeniyle kullanımı giderek artmaktadır. Ülkemizde, dünya genelinde, özellikle Avrupa ve Amerika´da kullanımı giderek artmaktadır. Ülkemizde goji üzümü olarak da bilinmekte ve satın alınmaktadır.

Eğer bu ürünü kullanarak kilo vermek istiyorsanız önerilen kullanım dozajlarını iyi ayarlamanız, günlük düzenli olarak tüketmeniz gerekmektedir. Düzenli kullanım çok önemlidir. Satın alacağınız paketler sizlere belli bir gün kullanım sayısı olarak ayarlanmış şekilde sunulmaktadır. Yani örnek olarak bazı paketler 30 günlük, bazıları 75 günlük gibi düzenli tüketime göre ayarlanmış ve bu şekilde tüketmeniz önerilmiştir. Bu tüketim oranlarına uyduğunuz takdirde en iyi verimi almanız mümkündür. Bu sayede ürünün zayıflatıcı özelliklerinden en fazla şekilde yararlanmanız mümkündür.

Siz de son zamanların yeni akımı goji berry ile zayıflamak istiyorsanız resmi satış siteleri üzerinden sipariş vererek ürüne kavuşabilir ve günlük düzenli olarak tüketerek amacınıza ulaşabilirsiniz.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 19.01.2016 21:19:10 1526 0

Tarih: 19.01.2016 21:19

Haberi Sesli Oku