ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramı´nın kardeşlik bağlarının pekişmesi için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Çelik ?Kurban İbadetimiz´ Allah´a ve bir birimize daha çok yakınlaşmamız için büyük bir fırsattır? dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan çelik yayımladığı mesajda ?Milli değerlerimize, vatanımıza, bayrağımıza, istiklal ve istikbalimize, insanımıza ve devletimize yapılan yoğun saldırıların, bizi, bir birimize yakınlaştırıp kenetlediği ve bu sayede Malazgirt, Kosova, Mohaç, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşındaki ?Milli Ruhu´ yeniden kazandığımız bir zaman diliminde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı, Allah´ın bize bir rahmetidir. Bu rahmetin ibadeti olan ?kurban´; ? ben kimim, nereden geldim, niçin varım, beni kim var etti ve nereye gidiyorum? sorularını özünde barındırır. Bulacağımız cevaplar ve ?Kurban İbadetimiz´ Allah´a ve bir birimize daha çok yakınlaşmamız için büyük bir fırsattır. Kurban´ın canına ve kanına Allah´ın hiçbir şekilde ihtiyacı yoktur ve onlar asla Allah´a ulaşmaz. Kurbanın canı ve kanı insanın kendi içinde düşünce devrimine vesile olmalıdır. İnsan bu ibadetiyle dünyaya tüketmeye, kırmaya, dökmeye, can almaya ve nihayet ölüp gitmeye gelmediğini anlamalı. Allah rızasını kazanmaya çalışmalı ve bunun için bir kelebeğin bile yaşama hakkını korumayı, yaratılanı yaratan aşkıyla sevmeyi, paylaşmayı bilmelidir? dedi.

?KURBAN BAYRAMI KARDEŞİLİĞİMİZİN PEKİŞMESİNE VESİLE OLSUN?

Şehzadeler Belediyesi olarak ayrım yapmadan hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik ?Şehzadeler Belediyesi olarak ilk günden itibaren hizmetlerimizi bu aşkla ve ilkelerle yapmaya gayret ettik. Halka hizmeti, Hakk´a hizmet bildik. Bir kelebeğin bile yaşama hakkı için çabaladık. Din, dil, ırk, siyasi düşünce ayrımı yapmadık. Birlik, dirlik, düzen ve hemşerilerimizin huzur içinde yaşamasını esas aldık. Türkiye´nin ihtiyacı olan ?Milli Birlik Ruhuna´ yerel ölçekte bir katkı sunmayı amaç edindik. Milli Birlik Ruhunu yakaladığımız bu günlerde idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramının kardeşliğimizi daha da pekiştirmesini, milletimizin ve tüm İslam âleminin yakınlaşmasına vesile olmasını, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Mülkün sahibine sunduğunuz kurbanlarınızın kabul olmasını, Kurban ibadetiyle zihinlerimizde bir devrim oluşmasını, kavuştuğumuz o şuurla başta aileniz, yakın akraba ve komşularınız olmak üzere yeryüzündeki tüm muhtaçları da unutmamanızı can-ı gönülden dilerim? dedi. 



Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 9.09.2016 15:03:56 587 0

Tarih: 09.09.2016 15:03

Haberi Sesli Oku