SARUHANLI - Çiftçiler için yaz sezonunun açılması ve koronavirüste normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi de kırsal hizmetler alanında çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım başkanlığında 2020 yaz sezonu tarımsal üretim ve sulama çalışmaları üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

Koronavirüste normalleşme süreciyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi de kırsal hizmetler alanındaki hizmetlerine hız vermeye hazırlanıyor. Bu kapsamda, Kırsal hizmetler Daire Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım başkanlık ederken, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Fatih Öztürk ve Gediz Sulama Birliği Başkanı Levent Cankılıç ve daire başkanlığı personelleri katıldı. Toplantı, 2020 yılı kırsal tarım ve sulama ile ilgili çiftçilere destek amaçlı yapılabilecek projeler üzerine gerçekleştirildi. Önümüzdeki yaz döneminde çiftçilere yönelik tarımsal sulama alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Önümüzde yaz sezonunda Manisa'daki kuraklık yaşanmaması ve üreticinin sulama sıkıntısı yaşamaması adına tarımsal üretim ve sulama çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“Son Kontroller”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, toplantının ardından 1 Haziran'da kamu personelinin normal mesaiye başlamasıyla ilgili de son kontrolleri gerçekleştirdi. Yıldırım, çalışanların sosyal mesafeye uyması ve hijyenik ortamda çalışmasına yönelik uyarılarda bulundu.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 30.05.2020 10:56:00 1184 0
Tarih: 30.05.2020 10:56 Güncelleme: 30.05.2020 10:56
Haberi Sesli Oku