MANİSA - Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca mahallesinde yaşayan vatandaşlar ve mahalle muhtarı Yaşar Canyar, son günlerde bazı siyasi çevreler tarafından gerçekleştirilen ‘Karakoca mahallesine Büyükşehir ve MASKİ hizmet götürmedi’ iddiasını çürüttüler. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü mahallede 7 bin 700 metre içme suyu ve kanalizasyon hattı ve 30 bin metrekarelik üstyapı çalışması yaptı. Mahalledeki tüm hanelere, içme suyu, kanalizasyon hattı ulaştırıldı. Her evin bulunduğu noktaya kilit parke taşı döşendi. Yeni nesil uzaktan okumalı sayaçlar ve muhafaza kutularının da montajı yapılan mahallede vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunuldu.

“Gerçekle bağdaşmayan söylemler bu mahalleden çıkmaz”

Mahalle Muhtarı Yaşar Canyar, yapılan hizmetleri yapılmadı olarak göstermenin hiçbir anlam ifade etmediğini ve bu tür söylemlerin bu mahalleden çıkmayacağını belirtti. Eskiye göre gözle görülebilir bir değişim yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri ise, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Muhtar Yaşar Canyar ise, “Mahallemizde 50 seneden beri su yoktu. Büyükşehir olduktan sonra Cengiz Başkanla suyumuza kavuştuk. MASKİ Genel Müdürlüğü her istediğimiz şeyi yaptı. Su depomuzda yakın zamanda yapılacak. Vatandaşlarımızın da Karakoca mahallemize gelmesini isterim. Mahallemizin eski günlerini hatırlayacak olanlar, şimdi Cengiz Başkan’ın ne kadar önemli bir hizmet yaptığını daha iyi anlayacaktır. Her köşeye, bağlılarımıza, her haneye içme suyu, kanalizasyon ve kilit parke taşı hizmeti ulaştırıldı. Havaalanı gibi yollarımız, verimli ve kaliteli içme suyumuz var. Gerçekle bağdaşmayan söylemler bu mahalleden çıkmaz. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” ifadelerini kullandı. Mahallede yaşayan vatandaşlar da konuyla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

“Hizmetlerden memnunuz”

Mahalle sakini Ummuhan Yıldırım, “Önceden yollar bozuktu tabi. Şimdi her yer parke oldu. Güzel oldu. Hizmeti beğendik” dedi.

“Çalışmalar yapılmadan önce sıkıntı çektik”

Mahalle sakini Cemil Sarıkaya, “Mahallemize yapılan hizmetler güzel oldu. Kışın biraz sıkıntı çektik. Önceden iyi değildi. Altyapı da yapıldı. Güzel bir hizmet oldu” dedi.

“Altyapıdan memnunuz”

Mahalle sakini Hasan Sabri Aksoy, “Altyapıdan çok memnunuz. İçme suyundan, kanalizasyona, kilit parkeye kadar her şey yapıldı. Hepsi oldu. Memnunuz” ifadelerini kullandı.

“Daha önceleri böyle hizmet gelmedi”

Mahalle sakini Aziz Taş, “Ben de burada geçmiş dönemlerde muhtarlık yaptım. Tabi ki güzel bir hizmet oldu. Buradaki insanlar yapılan hizmetten gayet memnun. Daha önceleri böyle hizmet gelmedi buraya. Teşekkür ederiz” dedi.

“Yaz aylarında içme suyu bulamazdık”

Mahalle sakini Murat Sarıkaya, “Altyapı yapıldı. Kilit parkemiz yapıldı. Suyumuz daha önceki yıllara göre daha iyi bir duruma geldi. Biz yaz aylarında içme suyu bulamazdık. Ama şimdi suyumuz gayet iyi, verimli. Daha önceden sokaklarda parke vardı ama yeterli değildi. Birçok bölgede yollar kötüydü. Kışın araba çıkamayan yerler vardı. Şimdi uçak indir istediğin yere. MASKİ’nin yatırımlarından memnunum” ifadelerini kullandı.

“Hizmetlerden önce burası kötü durumdaydı”

Mahalle sakini Sevgül Kacaroğlu, “Buraya ilk taşındığımızda yollar kötü durumdaydı, eziyet çekiyorduk. Yapılan çalışmalar ile biz rahatladık. Önceleri yağmur yağdığında yol adeta ikiye ayrılıyordu. Şimdi içme suyumuz, kanalizasyonumuz geldi. Herhangi bir şikayetimiz yok” dedi. 

“Nankörlük yapmayız, ayıp olur, güzel hizmet oldu”

Mahalle sakini Halil Girgin, “Şu an memnunuz. Ekipler güzel çalıştı. Nankörlük olmaz. Ayıp olur haksızlık olur. Yapılan hizmet güzel. İçme suyu borularımız yenilendi. Kanalizasyon hattı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Güzel bir yatırım oldu” dedi. 



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.05.2022 10:44:00 462 0

Tarih: 30.05.2022 10:44

Haberi Sesli Oku