SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Güzelyurt ve Evrenos Mahallesinden geçen Karaçay Deresi’nde başladığı 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışmanın önemi yaşanan sağanak yağışta ortaya çıktı. Dere yatağında herhangi bir taşkın yaşanmadı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda dere yataklarında herhangi bir sorun yaşanmaması için il merkezindeki tüm dere yataklarını temizledi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Güzelyurt ve Evrenos Mahallelerinden geçen Karaçay Deresi’nde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile dere yatağında zamanla oluşan rüsubat temizlenerek, suyun sağlıklı bir şekilde akışı sağlandı. MASKİ ekiplerinin yapmış olduğu çalışmanın önemi yaşanan sağanak yağışta ortaya çıktı. Dere yatağında yapılan çalışma sonrasında bir taşkın durumu yaşanmadı.

Muhtarlar dere temizliğinden memnun

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Aynur Tava, “Vatandaşın sağlığı için yapılan her çalışmadan memnunuz. Büyükşehir ve MASKİ üzerine düşen her sorumluluğu yerine getiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Evrenos Mahalle Muhtarı Osman Hayri Şensoy, “Çalışma çok iyi oldu. Memnunuz. Dere yatağında büyüyen otlar temizlendi. Teşekkür ederiz.”



Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.10.2020 10:47:00 4672 0
Tarih: 12.10.2020 10:47 Güncelleme: 12.10.2020 10:47
Haberi Sesli Oku