Anahtar Kelimeler: İzmir’ rüzgarı esecek

SARUHANLI - Bu yıl Alsancak’ta Tarihi Tütün Deposu’nda organize edilecek İzmir Fashion Week basın tanıtımına Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Başkanı Hayati Ertuğrul, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Esin Özyiğit, İzmir Agora Lions Kulübü Başkanı Buket Yitmen, Aldeg Group Başkanı Ali Değirmen, Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı ve organizasyona destek veren sponsor firma yetkilileri katıldı.

2022 yılının ilk moda organizasyonu olan İzmir Fashion Week’de dört gün boyunca 16 ayrı defile sunulması planlanırken, moda dünyasının bir çok ünlü ismi de hafta boyunca etkinliklerle moda severlerle buluşacak. İzmir Fashion Week’in gala defilesini modacı Esin Özyiğit yaparken, İzmir Agora Lions Kulübü ve Sedimega destekleri ile hayata geçirilecek geceden elde edilecek gelirin İzmir Hasta Çocuk Evleri’ne bağışlanacağı ifade edildi.

Ertuğrul: “Her yıl destek verdik, vermeye devam edeceğiz”

Beyond Otel’de yapılan basın toplantısında bir konuşma yapan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, uzun yıllardır yapılan ve İzmir’in önemli moda etkinliklerinin başında gelen İzmir Fashion Week’e destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. EGSD olarak İzmir’deki moda ve tasarım ile ilgili projelere destek verdiklerini söyleyen Ertuğrul, “Kentimizin tasarım kenti olarak anılması için bu gibi etkinlikler önem taşıyor. Her sene bu organizasyonun yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

EGSD Başkanı Ertuğrul, “Son gün kapanış defilesinin gelirinin Hasta Çocuk Evleri’ne bağışlanıyor olması, moda haftasına ayrı bir anlam katıyor. Tüm sponsorlara ve bu süreçte bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Örük: “İzmir modaya doyacak”

Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük ise sözlerine moda haftasına sponsor olarak destek veren Aldeg Şirketler Grubu, Altier Academy, ABC Mobilya ve Sedimega’ya teşekkür ederek başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve İzmir Moda Tasarımcıları Derneği’nin her yıl olduğu gibi bu yılda desteklerini esirgemeyerek çözüm ortakları arasında yer aldığını vurgulayan Rönesans Ajans Başkanı Örük, “Türkiye’nin önde gelen 67 modelinin 16 defile ile katılım göstereceği İzmir Fashion Week, dört gün boyunca İzmir’de moda rüzgarları estirecek. Etkinliğe birçok ünlü isim, influencer ve blogger da katılım sağlayacak” dedi.

Gala defilesinin geliri Hasta Çocuk Evleri’ne

Son gün kapanış defilesini yapacak olan Esin Özyiğit’in Agora Lions işbirliği ile defilenin tüm gelirini İzmir Hasta Çocuk Evleri’ne bağışlıyor oluşunun da ayrı bir öneme sahip olduğunu hatırlatan Örük, “Bu organizasyonun sosyal yönünün de ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bu süreçte bize destek olan tüm kurum ve sponsorlarımıza, gala defilesini hazırlayan ve bu hassasiyeti gösteren Esin Özyiğit ve Agora Lions Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Basın tanıtımının sonunda ise gazetecilere mini bir defile sunulurken,  organizasyonda yer alacak tasarımcılar ve firmalar şu isimlerden oluştu:

Tasarımcılar;

Esin Özyiğit

Nazlı Terzioğlu

Şaziment Aybars

Nadir Demir

Meltem Aybar

Orhan Zorer

Firmalar ;

Ozmoz

Fabbian Sposa

Heleniz

Rinelli

İğne İplik

SiminValipoor Fashion

Pecos

FC Plus

Aestas



Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.12.2021 00:18:00 2323 0

Tarih: 29.12.2021 00:18

Haberi Sesli Oku