İZMİR - İzmir Fransız Kültür Merkezi, etkinliklerle dolu yeni eğitim ve öğretim döneminin tanıtım gününde ziyaretçi akını yaşadı.
Açık Kapı adı verilen tanıtım gününde ziyaretçiler, gün boyunca süren film gösterimleri ve sergiyi yakından görebilmek için birbirleri ile yarıştı. Etkinliğe katılan 7’den 70’e herkes karaokeden, mini konsere, çeşitli atölye ve oyunlara kadar farkmı etkinliklerle doyasıya eğlendi. Fransızca ücretsiz deneme kurslarına katılanlar, Fransızca dili ve kültürünü yakından keşfetme fırsatı yakaladı.
“Bu etkinlikler yalnızca fragman”
İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David “Biz burada yalnızca dil öğretmiyoruz. Her yıl yenilikçi etkinliklerle, gastronomi, arkeoloji, mimari, sinema, müzik, tasarım, ya da plastik sanatlar gibi farklı alanlarda yaklaşık 60 bin kişiye ulaşıyoruz” dedi. Kültürün her köşesine uzandıklarının altını çizen David “Koca bir sezonun fragmanı niteliğindeki tanıtım gününe olan bu yoğun katılım hepimizi mutlu etti, gelen herkese teşekkür ederim” dedi. Kültür Merkezi Fransızca kursunda indirim kazanmak için yapılan çekilişte ise üç kişi ödül sahibi oldu. Talihlilerden Melisa Güney bir kur ücretsiz, Sara Aksoy yüzde 50 ve Mine Aygül Kaya ise yüzde 20 indirimli Fransızca kursu kazandı.



5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 25.09.2019 05:38:00 1407 0
Tarih: 25.09.2019 05:38 Güncelleme: 25.09.2019 05:38
Haberi Sesli Oku