Anahtar Kelimeler: Partili Eryılmaz' ' ' Cevap

SARUHNALI - İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in kendisine yönelttiği hakaretlere yanıt verdi. Başkan Eryılmaz, "Liderine 'zürriyetsiz' diyen, ülkücüler için 'Fatiha bilmez, kandan beslenenler' diyenlerle aynı masaya oturan MHP İl Başkanı, laf kalabalığı yapacağına tüm bunları içine nasıl sindirebildiğine dair bir açıklama yapsın" dedi.

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in kamuoyunda paylaştığı açıklamalara İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz'dan yanıt geldi.

“ŞEHİDİMİZE ‘KELLE’ DİYENLERLE AYNI YOLDA YÜRÜMEMEKTEN DOLAYI ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

Başkan Eryılmaz açıklamasında, "İYİ Parti'nin yükselişini görenler, bu durumdan o kadar rahatsızlar ki tamamen gerçeklik algılarını yitirerek kamuoyuna açıklamalarda bulunuyor. MHP Manisa İl Başkanı'nın açıklamalarını kendisi adına utanarak okudum. Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlarla, siyasi ikbal uğruna Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT'ye çıkaranlarla, ülkücüler için 'Fatiha bilmez, kandan beslenenler' diye iftira atanlarla, liderlerine 'zürriyetsiz' diyen kişilerle aynı masaya oturanlarla, şehitlerimize 'kelle' diyenlerle, şehit annelerini mahkeme kapılarında süründürenlerle, ‘Ergenekon kumpasının savcısıyım’ diyenlerle, FETÖ ile beraber yıllarca çalışarak ülkücülere büyüklenmeye çalışan kişilerle aynı yolda yürümemekten ancak onur ve gurur duyarım” dedi.

“HALKTA KARŞILIĞINIZIN OLMADIĞINI BİLDİĞİNİZ İÇİN İYİ PARTİ’YE SALDIRARAK GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

İYİ Partili Eryılmaz, “Boş lafla peynir gemisi yürümez. Vatandaşlarımız bizim HDP’ye de olan, PKK’ya da olan duruşumuzu iyi bilirler. Bunca yıl duruşumuzu hiç değiştirmedik. Ancak sizler, siyasal İslamcı bir iktidarın kuyruğu, çantaları oldunuz. Bu ülkü yolunda davasını satmayan, bedelini canıyla ödeyenlerin kemiklerini sızlattınız. MHP’nin Manisa İl Başkanı’nın İYİ Parti üzerinden prim yapmaya çalışmasını anlayışla karşılıyoruz, çünkü kendisinin halkta bir karşılığı olmadığını ve ancak İYİlere hakaret ederse belki ciddiye alınabileceğini düşündüğünü çok iyi biliyoruz. MHP İl Başkanı ‘CJH hastalığı’ diyerek şahsıma hakaret ettiğini sanmış. Sayın Başkan, biz veteriner hekimler, fakülte süremiz boyunca hayvan sağlığının yanında temel insan sağlığı eğitimleri de gördük. Partimiz kuruluşunun 5. yılına yaklaşırken, görüyorum ki hala ismimizin İP değil İYİ Parti olduğunu öğrenememişsiniz. İstediğiniz takdirde, yardıma ihtiyacı olan kim varsa, ki bu sizler de olabilirsiniz, gönüllü olarak tedavi etmeye hazırım. Eğitim hayatımda öğrendiğim tıbbi bilgileri gönüllü olarak uygulayıp hastalardan olumlu sonuçlar almak, bir hekim olarak beni ancak mutlu eder.”



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.01.2022 10:55:00 0

Tarih: 19.01.2022 10:55

Haberi Sesli Oku